×
Menü

Flashbomb Fusion 5mm Hooded Zipless Wetsuit

Videó
Videó
Siess! Csak 2 darab van raktáron
1 db
Mennyiség
1 db
2 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Kapcsolódó termékek:

Termékleírás

A Rip Curl Flashbomb Fusion 5mm-es kapucnis Zipless búvárruha egy nagyszerű búvárruha mindenféle vízi sporthoz. Ez a búvárruha a melegség, a rugalmasság és a tartósság tökéletes egyensúlyát kínálja, így ideális az olyan tevékenységekhez, mint a szörfözés, wakeboarding, kitesurfing, windsurfing, SUP (Stand Up Paddling), vízisíelés, fóliaszárnyalás és még sok más.

Az 5/4 mm-es vastagság kiváló meleget és szigetelést biztosít, még a 41-50 °F közötti hideg vízhőmérsékleten is. A cipzár nélküli beléptető rendszer megkönnyíti a be- és kiszállást a búvárruhából, míg a tömített mandzsetták és az E7 varrás biztonságos és kényelmes illeszkedést biztosít. A belső kulcstartó zseb kényelmes és biztonságos helyet biztosít a kulcsok tárolására, amíg a vízben vagy.

A Rip Curl Flashbomb Fusion 5mm-es kapucnis Zipless búvárruha kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek egyszerre tartósak és rugalmasak, lehetővé téve a teljes mozgástartományt a vízben. A búvárruha stílusos kialakításának és merész színeinek köszönhetően kitűnik a vízben, függetlenül attól, hogy milyen tevékenységet választasz.

Specifikációk

Varrás:
Sealed Cuff, E7
Extra tulajdonságok:
Belső kulcstartó zseb
Vastagság:
5/4mm
Ajánlott felhasználás:
Wakeboardozás, Kite szörfözés, Windszörfözés, SUP (Stand Up Paddling), Vizisíelés, All-round, Foil Winging
Cipzár típusa:
Zipless
Víz hőmérséklete:
5-10 °C
Ruha típusa:
Hooded Fullsuit
Nem:
Férfi
Évjárat:
23/24

Népszerű termékek

Összes megjelenítése

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

SkatePro