×
Menü

Surf & Vízi Sportok

Surf - hozd ki a legtöbbet a vízparti nyaralásból

Ha az óceán és a vízi sportok szerelmese vagy, akkor jó helyen jársz! Nálunk a SkatePro-nál mindent megtalálhatsz, amire szükséged lehet minden népszerű szörfös sporthoz. Legyen az kitesurf, vízisí, wakeboard, SUP, skimboard, klasszikus szörf, vagy akár kneeboard, a nálunk megtalálsz mindent, amire szükséged lehet.

Ha új neoprén ruhára vagy a kedvenc sportodhoz szükséges védőfelszerelésre van szükséged, akkor az alkategóriákat böngészve ezeket is meg fogod találni.

Vízi sportok - szórakozás és pihenés

Az elmúlt pár évben rohamosan nőtt szinte minden vízi sport népszerűsége és nem is ok nélkül! Nem sok minden veszi fel a versenyt egy óceáni, hullám lovaglással töltött nappal. Mindegy, hogy a természetes hullámokat lovagolod meg vagy egy motorcsónak segítségével szeled a tengert, a szörfözés király!

Természetesen a szörfözésen túl is van élet. A vízi sportok rendkívül széles spektrumon mozognak, ezért úgy gondoljuk, hogy mindenki meg tudja találni a hozzá legjobban illő ágazatot. Mint mindig, a SkatePro-mentalitás a nagy sebességű és intenzitású sportokra fókuszál.

Természetesen oldalunkon találhatsz neoprén felszereléseket, amelyek szinte minden vízi sportra alkalmasak.

Ha a nagysebességű kitesurf érdekel, ajánljuk figyelmedbe foil surf választékunkat. Itt találhatsz hydrofoil szörfdeszkákat is, amelyek uszonyuk segítségével a vízfelszín tetejére emelnek, csökkentve ezzel a közegellenállást. A hydrofoil surf segítségével lehetőséged nyílik, a szörfözésre nem ideális szélviszonyokban is.

A legjobb vízisport márkák

Csak a világ legjobb és legnépszerűbb márkáinak minőségi termékeit árusítjuk. Tehát, ha biztos akarsz lenni abban. hogy egy sok évig tartó deszkát vagy ruhadarabot szerzel be, akkor jó helyen jársz.

We only carry quality products from the best and most popular brands in the world. So if you want to be sure to get a board or a wetsuit that will last for many years this is the place to look.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek