A termék elfogyott, és várhatóan NEM lesz újra raktáron. Mutass hasonló termékeket
×
Menü
CCM

Tacks 9080 Jégkorong Korcsolya

(2)
Elfogyott. Nem szállítható.
Mutass hasonló termékeket

Népszerű termékek

Termékleírás

A CCM 9080-as cipője nagyobb anatómiai illeszkedést és erősebb tartósságot kapott. A negyed csomag 3D-lasted technológiával készült, így a játékosnak kiválóan záródó sarokérzetet biztosít, és az egész bakancs sokkal jobban illeszkedik a lábfej ívéhez. A bakancs igazán könnyű, és hőre formálható maggal rendelkezik, a TotalDri anyagból készült béléssel, amely biztosítja, hogy a belső bakancs a lehető legszárazabb maradjon.

A csipkeharapás elleni védelemről egy 10 mm vastag, megerősített nyelv gondoskodik a nagyobb kényelem és védelem érdekében.

Az alsó rész a CCM SpeedBlade 4.0 tartójából áll, SpeedBlade rozsdamentes acél futókkal. Csatlakoztassa ezt egy merev, homorú, megerősített TPU külső talphoz, amelynek kipufogórendszere elősegíti a hatékonyabb energiaátvitelt minden egyes lépés során, és máris egy szép pár korcsolyát kapott hosszú távú használatra.

Figyelem! Mindig javasoljuk, hogy egy ilyen kaliberű korcsolyát a helyi jégkorongstadionban vagy egy helyi szakembernél éleztesse meg.

A CCM-mel kapcsolatos tapasztalataink alapján úgy döntöttünk, hogy a korcsolyákat a valódi cipőméretekhez igazított méretekkel listázzuk. Tehát, amikor új korcsolyát választasz magadnak, egyszerűen illeszd a jelenlegi cipőméretedhez.

A CCM saját átváltási táblázatot használ, és a termékdobozokat saját "EU-méretekkel" címkézte fel. Ez azt jelenti, hogy a doboz valószínűleg nem fog megfelelni az Ön által kiválasztott méretnek, ezért kérjük, hogy próbálja fel a korcsolyát, mielőtt visszaküldi.

Specifikációk

Bélés tulajdonságai:
Beépített, Anatómiailag formált
Cserélhető él:
Igen
Cipő anyaga:
Composite
Bélés anyaga:
Mikroszálas
Cipő/Héj:
Kemény
Záródás:
Fűző
Súly:
707g
Szár:
Magas oldalsó támasz
Külső talp:
Composite exhaust
Él anyaga:
Rozsdamentes acél
Korcsolya élezés:
Nem szükséges
Fogak:
Nem

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

Összes megjelenítése

vélemény   (2)

Super Preisleistung-Verhältniss! Schnelle Lieferung!
Sergej Picugin (Naila)
2020.02.20
Értékelés: 5 az 5-ből!
Alles Bestens!
Philipp Eschler (Thun)
2020.01.13
Értékelés: 5 az 5-ből!
SkatePro