×
Menü
K2

F.I.T Pro Jégkorcsolya

Siess! Csak 1 darab van raktáron
1 db
Mennyiség
1 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Vedd meg csomagban

Kapcsolódó termékek:

Vedd meg csomagban

Termékleírás

Bemutatjuk a továbbfejlesztett K2 F.I.T. Ice Pro-t, amely kiváló választás a jégkorcsolyázók számára minden tudásszintről. Emelje a korcsolyázás élményét a kényelem és a teljesítmény tökéletes keverékével. Az innovatív Original SoftBoot® technológia, kiegészítve a Stability Plus Cuffal, luxus érzetet és tartós kényelmet biztosít, miközben magabiztos támogatást nyújt.

Merüljön el a F.I.T. Ice Pro egyedülálló bájában, amelyet élvonalbeli funkciókkal terveztek. Ölelje át a Thinsulate™ szigetelés és a víztaszító anyagok által kínált melegséget és szárazságot, így ez a korcsolya a jégen töltött hosszú órákhoz is a legjobb választás. Ez a rajongók által kedvelt bakancstechnológia garantálja a kényelmes illeszkedést, amely kiállja az idő próbáját.

Mondj búcsút a hagyományos fűzéssel járó gondoknak a fejlett Speed Lacing System segítségével, amely a fűzés és az illeszkedés élményét soha nem látott magasságokba emeli. Könnyedén bele- és kicsúszhatsz a korcsolyádba, miközben magabiztosan biztosíthatod a pontos, egyéni illeszkedést. A F.I.T. Ice Pro biztosítja, hogy a korcsolyázás örömére összpontosítson, ne pedig a felszerelés bonyolultságára.

A csomagot az Injection lockolt, előre élezett, rozsdamentes acélból készült pengék teszik teljessé, amelyek professzionális jelleget kölcsönöznek a teljesítményednek. Siklás és élesség, mint egy profi, azzal a bizonyossággal, hogy korcsolyája csúcsminőségű anyagokkal és funkciókkal van felszerelve. Emelje fel a korcsolyázás élményét a F.I.T. Ice Pro-val - ahol a kényelem, a stílus és a teljesítmény zökkenőmentesen találkozik.

Specifikációk

Cipő/Héj:
Puha
Cipő anyaga:
Műanyag
Bélés tulajdonságai:
Water repellent
Bélés anyaga:
Thinsulate
Záródás:
Micro-állítható csat, Velcro
Szár:
Stabil
Él anyaga:
Rozsdamentes acél

Népszerű termékek

Összes megjelenítése

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

SkatePro