Téli kiárusítás
Téli szezonvégi leárazások   -  Használd ezt a kódot WINTER10  -  Kattints ide
×
Menü

Jégkorcsolyák

Jó tudni

Jégkorcsolyázás az egész családnak

A jégkorcsolyázás már évszázadok óta létezik, és mára számos különböző stílusra bontható, amelyeket mindenki élvezhet. A műkorcsolyázás, a szabadidős korcsolyázás és a jégkorong sportágak mindegyike korcsolyacipővel és korcsolyapengével rendelkezik, de sajátos jellemzőkkel bír. Ezeken a stílusokon kívül gyerek jégkorcsolyákat is találhatsz, de ezek kisebb méretben készülnek, és nagyon kényelmesek és könnyen használhatóak.

Egyes modelleket női korcsolyaként címkézhetnek, ami azt jelentheti, hogy szűkebb a szabásuk, vagy más jellemzőkkel rendelkeznek, mint a férfi korcsolyák. A különbségek általában csekélyek, de a részletekért mindenképpen nézd meg a termékek specifikációit.

Jégkorcsolyázz egész évben

Egy pár saját korcsolya birtoklása azt jelenti, hogy mindig készen állhatsz a jégre lépésre, függetlenül attól, hogy az év melyik időszaka van. A jégkorcsolyázás különösen télen népszerű, amikor sok gyönyörű tó befagy, vagy a helyi város megnyitja szabadtéri korcsolyapályáját. A fedett jégpályák egész évben nyitva vannak, így akár egész nyáron is lehet a jégen játszani.

A jégkorcsolyákban nem szabad hogy fájjon a lábad

Nincs rosszabb, mint egy korcsolya edzés amely során lábaid egész idő alatt fájnak. Ennek oka lehet, hogy a korcsolya cipője nem megfelelő a lábad számára. Szerencsére, ha van egy pár saját korid, a cipő elkezd a lábaid alakjához formálódni, hogy személyre szabottabb és kényelmesebb illeszkedést biztosítson. Ez egy olyan tulajdonság, melyet a bérelhető korik nem tudnak nyújtani.

Ha további információkat szeretnél megtudni arról, hogy mire kell figyelni jégkorcsolya vásárlás során, akkor nézd meg a Vásárlási útmutatónk jégkorcsolya vásárlásához gyerekeknek és felnőtteknek.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek