A termék elfogyott, és várhatóan NEM lesz újra raktáron. Mutass hasonló termékeket
×
Menü

12 Standard ICS Pro Scooter Kit

(2)
Videó
Videó
Elfogyott. Nem szállítható.
Mutass hasonló termékeket

Népszerű termékek

Termékleírás

Ez a teljes trükkös robogó beállítás készen áll bármilyen túlméretezett ICS-10 rúd és bilincs hozzáillesztésére. A fedélzet, a fék, a villa, a kompressziós rendszer, a kerekek, a tengelyek és a csapágyak mind fel vannak szerelve és készen állnak az indulásra.

Az Ethic alapítóinak már régóta vágytak rá, és személyes álma volt, hogy egy olyan szabványt hozzanak létre, amely megfelel a robogóiparban a nagyobb trükkök és alkatrészek iránti trendnek.

Az egyre magasabb, szélesebb és hosszabb szettekkel volt egy terület, amit a folyamat során figyelmen kívül hagytak - a csapágyak és tengelyek még mindig kisebb szettekre vannak méretezve.

Ez az a pont, ahol az Ethic egy nagyszerű fejlesztési pontot talált. A kerekek 30 mm-es szélességűre váltása és 12 mm-es tengelyekhez és 6001-es csapágyakhoz való illesztése. Ez a kombináció sokkal erősebbé és tartósabbá is teszi ezt a robogó beállítását.

Ez a robogó készlet teljesen felszerelt és gurulásra kész, amint a választott túlméretezett rúdra és bilincsre van szerelve.

Figyelem!

  • Mivel ez egy magas technikai színvonalú, fejlett, profi robogóalkatrész, bizonyos készségszintre van szükséged ahhoz, hogy megfelelően tudj vele közlekedni. Ahhoz, hogy minden csodálatos funkcióját ki tudja használni, legalább középhaladó szintű, képzett motorosnak kell lennie. Ha egyáltalán nem vagy képzett, akkor a végén valóban károsíthatja az alkatrészeket, és a helytelen használat miatt idő előtt eltörhet.
  • Mivel ez a beállítás egyedi tengelyeket, távtartókat, kerekeket és csapágyakat működtet - csak speciális Ethic pótalkatrészekhez illeszthető. Győződjön meg róla, hogy ellenőrizze a tengelyátmérőt - 12 mm - és a kerékszélességet - 30 mm.
  • Elöl és hátul hegesztett fedőlapokkal rendelkezik, hogy elkerülje a robogó fedélzetébe hulló törmelék stb. bejutását, ezek a lemezek nem befolyásolják a teljesítményt, sem a tartósságot, ha megrepednek vagy tönkremennek. Ezek könnyen megrepedhetnek.

A készlet tartalmazza:

  • Ethic Iconoclast fedélzet
  • Ethic Iconoclast fedélzeti távtartók
  • Ethic Nemesis ICS-10 villa
  • Ethic 6001 csapágyak
  • Ethic Calypso 125mm-es kerekek
  • Ethic Pegless 12mm-es villa tengelye
  • Ethic Pegless 12mm-es fedélzeti tengely
  • Ethic ICS-10 kompressziós készlet
  • Ethic New Standard Nylon fék

Kompatibilis alkatrészek

A következő termékek kompatibilisek a(z) Ethic 12 Standard ICS Pro Scooter Kit:

Ezekkel kompatibilis

Specifikációk

Lapszélesség:
12.5cm (4.9")
Lap hossza:
57cm (22.4")
Kerékátmérő:
125mm
Kerékagy szélessége:
30mm
Súly:
2220g
Anyag:
Alumínium 6000 Series
Anyagkezelési fokozat:
T6
Lap design:
Egy-részes
Villasaru alakja:
Peg-cut
Homorúság:
Igen
Fejcső hossza:
100mm
Kormánycsapágy:
Tartalmazza (Menet nélküli)
Kormánycsapágy típusa:
Integrált 1 1/8"
Grind plate:
Igen
Lap távtartók:
Tartalmazza
Fék típusa:
Flex Fender
Fék/Fender:
Tartalmazza
Fékrögzítő csavar:
Tartalmazza
Keréktengely:
Tartalmazza
Tengely átmérője:
12mm
A lap tengelyének hossza:
65mm
Griptape:
Nem tartalmazza

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

Összes megjelenítése

vélemény   (2)

Da gibt es nichts zu meckern. Das Design ist genial. Gewicht spitze. Die Lager und grossen Räder super. Ich würde dieses Kit sicher wieder kaufen. Zum Shop von Skate-Pro. Leider wird zum Kit ein günstigeres Headset verkauft. Es ist aber schon ein Headset vorhanden. Also nicht mitbestellen. Zudem wird in der Beschreibung darauf hingewiesen das man ein Oversize Lenker benötigt. Dies ist nicht der Fall. Standardlenker ICS-10 28 / 32 funktioniert perfekt.
Schärer R. (Luzern)
2018.08.09
Értékelés: 5 az 5-ből!
Mind a 2 vélemény megjelenítése
SkatePro