×
Menü

Rollerek

Jó tudni

Rollerek minden igényhez

A rollerezés egyre népszerűbb sportág, és ennek köszönhetően a a különböző típusú rollerek és alkatrészeik választéka is jelentősen megnőtt az elmúlt néhány évben. A freestyle rollerek növekvő népszerűségével együtt számos magas színvonalú termék és alkatrész jelent meg, ám a piacon sajnos még mindig sok rossz minőségű olcsó roller található. A mi oldalunkon szerencsére ezen nem kell aggódnod, az összes itt található terméket mi kipróbáltuk, teszteltük és megbizonyosodtunk a magas minőségükről.

A rollereknek három fő típusa van a használat célja szerint: a rollerek jók lehetnek trükkökre, közlekedésre és szórakozásra.

Freestyle rollerek

Ezeket a rollereket, más néven trükk rollereket, általában parkokban, városi területeken és parkolókban használják. Ez egy nagyon technikai és felszerelés-igényes sport, és mivel extrém használatnak vannak kitéve, gyorsan kopnak/használódnak. Nincs örökké tartó roller, de a modern és profi termékek nagyon tartósak, és széles választékban kaphatóak. Ezeket erősre és tartósra tervezték. Különféle egyedi alkatrészek széles választékát is megtalálhatod, hogy te magad tervezheted meg az álom rollered. Az összeszerelt egyedi rollerek általában különféle márkájú alkatrészekből állnak, amelyeket szakemberek állítanak össze.

Városi rollerek

Közlekedéshez a nagyobb kerékkel (120 mm vagy annál nagyobb) rendelkező rollereket ajánlunk. Ezeket a rollereket alapvetően felnőtteknek tervezték, de gyermekek is használhatják őket. Gyakran összecsukhatóak, ezért könnyen magaddal tudod vinni a vonaton, iskolába vagy a munkahelye. A nagy kerekek kevésbé érzékenyek az út szabálytalanságaira, nagyobb stabilitással rendelkeznek és gyorsabban gurulnak, mint a kis kerekűek. Gyakran látni városi rollereket műanyag kerekekkel. Ezeket javasolt elkerülni mivel a műanyag kerekek kevésbé kényelmesek, és könnyen törnek.

Tradicionális rollerek

Ezeket a rollereket szinte teljesen újragondolták az 1990-es évek végén, amikor egy új típusú alumínium roller lépett piacra. Ezek a rollerek összecsukhatóak és meglehetősen praktikusak. Ezeknek a minősége változó, ezért ha úgy döntesz, hogy ilyen rollert vásárolnál egy szupermarketben vagy játékboltban, mindig ellenőrizd, hogy a minőség megfelelő-e. A SkatePro-nál mindent megteszünk, hogy elkerüljük a rossz minőségű rollerek eladását.

Ha többet szeretnél megtudni a rollerekről, olvasd el a következő útmutatót: Rollerek vásárlása.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek