×
Menü
YOW

Padang Padang Power Surfing Series Surfskate

1 db
Mennyiség
1 db
2 db
3 db
4 db
5 db
6 db
7 db
8 db
9 db
10+
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Kapcsolódó termékek:

Termékleírás

YOW Padang Padang Power Surfing Series Surfskate szörfös sorozat

A YOW Padang Padang Padang Power Surfing Series Surfskate kihagyhatatlan minden szörfös számára, aki fejleszteni szeretné a képességeit, vagy egyszerűen csak élvezni a szörfözés érzését a szárazföldön. A 34 hüvelykes, 10 hüvelykes szélességű juharfa fedélzettel rendelkező surfskate stabil és kényelmes platformot biztosít minden tudásszintű versenyző számára. A 18,5 hüvelykes tengelytáv és a 6,69 hüvelykes farokhossz megkönnyíti a manőverezést, míg a 4,61 hüvelykes orrhossz bőséges helyet biztosít a lábak elhelyezéséhez. A kicktail agresszívebb manővereket és trükköket is lehetővé tesz.

Ez a surfskate egy sor kiváló minőségű Inverted kingpin teherautóval és 66 mm-es kerekekkel érkezik, carving képességekkel. Az inverted kingpin kialakítás sima és érzékeny utazást biztosít, míg a széles kerekek stabilitást és tapadást biztosítanak. Az összetevők ezen kombinációja teszi a YOW Padang Padang Power Surfing Series Surfskate-et tökéletessé a szörfös manőverek, a carving és a pumpálás gyakorlására.

A YOW Padang Padang Padang Power Surfing Series Surfskate tartós konstrukciójának és nagy teljesítményű alkatrészeinek köszönhetően a YOW Padang Padang Power Surfing Series Surfskate tartósan készült. Akár tapasztalt szörfös vagy, aki fejleszteni szeretné a képességeit, akár csak most kezded, és szeretnéd megtapasztalni a szörfözés izgalmát a szárazföldön, ez a surfskate tökéletes választás.

Specifikációk

Lap anyaga:
Juharfa
Tengelytáv:
18.5" (47cm)
Orr hossza:
4.61"
Far hossza:
6.69"
Lap Hossza:
34" (86.4cm)
Lap Szélessége:
10" (25.5cm)
Lap jellemzői:
Kicktail
Kerék átmérője:
66mm
Függő típusa:
Inverted kingpin, Standard függő, Carving
Stílus:
Carving

Népszerű termékek

Összes megjelenítése

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

SkatePro