×
Menü

Rowing Surfskate

1 db
Mennyiség
1 db
2 db
3 db
4 db
5 db
6 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Kapcsolódó termékek:

Termékleírás

Vidd a szörfözést az utcára a Long Island Rowing Surfskate-tel, a végső carving társaddal.

Ez a szakértelemmel megmunkált surfskate 29,5" (75 cm) fedélzettel büszkélkedhet, amely csúcsminőségű juharból készült, és optimális egyensúlyt biztosít az erő és a rugalmasság között a dinamikus lovaglás élményéhez. Nagyvonalú, 24,1 cm (9,5") szélessége bőséges helyet biztosít a lábadnak, így biztosítva a stabilitást és az irányítást, miközben carve-olsz és flow-olsz. A hangsúlyos kicktail növeli a sokoldalúságot, lehetővé téve, hogy könnyedén pattogtathasd az ollie-kat és más freestyle trükköket hajts végre.

A 16,5" (41,9 cm) tengelytávval és érzékeny inverted kingpin teherautókkal felszerelt Long Island Rowing Surfskate páratlan carving érzést nyújt. A szabványos fogas és a carving teherautók sima és kontrollált utazást biztosítanak, tökéletesen utánozva a szörfözés érzését a szárazföldön. Ez a surfskate készen áll arra, hogy szörf ihlette utazásra vigyen, akár az utcákon cirkálsz, akár kúpokon carvingolsz, vagy egyszerűen csak élvezed az utazás izgalmát.

Fokozd a szörfös edzésedet, vagy egyszerűen csak élvezd a carving tiszta örömét a Long Island Rowing Surfskate-tel. Tapasztald meg a teljesítmény, a stílus és a sokoldalúság tökéletes keverékét - mindez egyetlen hihetetlen csomagba csomagolva.

Specifikációk

Lap anyaga:
Juharfa
Tengelytáv:
16.5" (41.9cm)
Orr hossza:
3.30"
Far hossza:
5.57"
Lap Hossza:
29.5" (75cm)
Lap Szélessége:
9.5" (24.1cm)
Lap jellemzői:
Kicktail
Kerék átmérője:
66mm
Függő típusa:
Inverted kingpin, Standard függő, Carving
Stílus:
Carving

Népszerű termékek

Összes megjelenítése

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

SkatePro