A termék elfogyott, és várhatóan NEM lesz újra raktáron. Mutass hasonló termékeket
×
Menü

Experience 88 TI 19/20 All Mountain Skis + NX 12 Konec

(4)
Elfogyott. Nem szállítható.
Mutass hasonló termékeket

Népszerű termékek

Termékleírás

A Rossignol Experience 88 TI ideális választás középhaladó vagy haladó síelők számára, all mountain stílusra. Ezek a sílécek fa és titanal maggal rendelkeznek. Ha egy hosszú élettartamú sílécet keresel, akkor a fa mag a tökéletes választás. A felhasznált titanalnak köszönhetően a rövid és hosszú fordulatok erőátviteli és carving tulajdonságai is javulnak.

Ez a síléc camber és csőr rocker profillal rendelkezik, ami stabilitást és jó éltartást biztosít, ráadásul könnyebb kanyarindítást garantál. Nagy 18m-es rádiusszal, hosszú és kontrolált fordulásokra leszel képes, még nagy sebességnél is.

  • 70% pályán - 30% pályán kívül
  • Ezek a Rossignol all mountain stílusra tervezett sílécek, 88mm derékkal tökéletesek pályán bármilyen körülmények között
  • NX 12 Konec kötéseket tartalmaz, és egy lemezre vannak rögzítve, aminek köszönhetően könnyen állíthatóak

Megjegyzés: Ha síléceket és kötéseket vásárolsz tőlünk, akkor ingyenesen felszereljük a kötéseket. Ha azt szeretnéd, hogy szereljük fel és állítsuk be a kötéseket, kérünk, add meg az információkat a fizetéskor.

Model specifikációk

ModellRádiusz
166cm13.5m
173cm15m
180cm16.5m
187cm18m

Specifikációk

Szélesség:
127/88/117 mm
Derék szélessége:
88mm
Legjobb felhasználás:
All Mountain
Ügyességi szint:
Középhaladó, Haladó
Teljesítmény:
70% pályán - 30% pályán kívül
Súly - páronként:
4100g
Mag anyaga:
Fa, Titanal
Profil:
Camber, Tip Rocker
Kötés:
Tartalmazza

Ugyan ettól a márkától

Összes megjelenítése

vélemény   (4)

I have not yet had a chance to use them, but my skis and poles look great and they arrived faster than promised. A great value and surprising considering they were imported from Europe to the US. The free ski bag was a nice bonus that pushed me over the edge to try buying from SkatePro. I will definitely recommend them to others looking for their snow sports equipment.
Bradley Gregg (Mesa)
2021.01.25
Értékelés: 5 az 5-ből!
I was a little hesitant ordering out of the country. I had my merchandise within 1 week. No issues. Ordered my wife’s skis same time. Both arrived same day! Price was awesome. Highly recommend SkatePro !
Brian C Alessi (Blossvale)
2020.03.13
Értékelés: 5 az 5-ből!
Mind a 4 vélemény megjelenítése
SkatePro