×
Menü

Corvus Freeride Síléc

1 db
Mennyiség
1 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Kapcsolódó termékek:

Termékleírás

A Black Crows Corvus Freeride sílécekkel magabiztosan és stílusosan vághatsz neki a lejtőknek. Ezek az uniszex sílécek tökéletesek a haladó síelők számára, akik egy felemelő freeride élményt keresnek. A 142/107/120 mm-es profil és a 107 mm-es derékszélesség kombinációja kiváló stabilitást és kontrollt biztosít, így még a legnehezebb terepeken is könnyedén navigálhatsz.

A Corvus Freeride sílécek könnyű, mégis tartós konstrukcióval készültek, karbon, titán és üvegszálas maggal. Ez a konstrukció páratlan szilárdságot és mozgékonyságot biztosít, sima és érzékeny utazást biztosítva. A sílécek Titanal kötési platformmal és ABS oldalfalakkal is büszkélkedhetnek a fokozott tartósság és erőátvitel érdekében, így feszegetheti határait, és bármilyen síkalandot bevállalhat.

A 21 méteres sugárral ezek a sílécek nagyszerű manőverezhetőséget és éltapadást biztosítanak, így ideálisak mind a hosszú, lendületes kanyarok, mind a gyors, technikai manőverek kezeléséhez. Akár tapasztalt síelő vagy, akár fejleszteni szeretnéd a képességeidet, a Black Crows Corvus Freeride síléc tökéletes választás a felejthetetlen freeride élményhez. Készülj fel a hegyek meghódítására és a síkalandok újradefiniálására ezekkel a kivételes sílécekkel.

Specifikációk

Évjárat:
23/24
Szélesség:
142/107/120 mm
Derék szélessége:
107mm
Legjobb felhasználás:
Túra
Ügyességi szint:
Haladó
Rádiusz:
21m
Súly - páronként:
2000g
Mag anyaga:
Carbon, Titánium, Üveggyapot
Profil:
Rocker Orr és Vég
Kötés:
Nem tartalmazza
Extra tulajdonságok:
Titanal Binding Platform, ABS sidewalls
Nem:
Unisex

Népszerű termékek

Összes megjelenítése

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

SkatePro