×
Menü

Atomic Classic Junior Cross Country Ski Package

Termékleírás

Az Atomic Classic Junior sífutó csomag nagyszerű módja annak, hogy gyermeke elkezdje a sífutást. Ez a csomag mindent tartalmaz, amire gyermekének szüksége van ahhoz, hogy elindulhasson a pályákon, többek között:

  • Atomic Classic sífutó síléc: Ezek a sílécek kifejezetten junior síelők számára készültek, és a teljesítmény és a tartósság nagyszerű egyensúlyát kínálják. Könnyű maggal készültek, ami megkönnyíti a manőverezést, és tartós talppal rendelkeznek, amely évekig tartó használatot is kibír.
  • Atomic kötések: Ezek a kötések kompatibilisek az Atomic Classic sífutó sílécekkel, és biztonságos és kényelmes illeszkedést biztosítanak. Könnyen beállíthatóak, így a gyermeke számára tökéletes illeszkedést biztosítanak.

A csomagodhoz a következő elemeket is hozzáadhatod:

  • Atomic sífutócipő: Ezeket a bakancsokat úgy tervezték, hogy kényelmet és támogatást nyújtsanak a junior síelők számára.
  • Kesztyű vagy kesztyű: Egy jó pár kesztyű vagy kesztyű elengedhetetlen ahhoz, hogy gyermeke keze meleg maradjon a pályákon. Számos olyan kesztyűt és kesztyűt kínálunk, amelyek kiválóan alkalmasak sífutáshoz, és mind kiváló minőségű anyagokból készültek, amelyek melegen és szárazon tartják gyermeke kezét.
  • SkatePro sításka sífutó sílécekhez: A sításka nagyszerű módja annak, hogy megvédje síléceit a sérülésektől, amikor nem használja őket. Többféle síléctáskát kínálunk, amelyeket sífutó sílécekhez terveztek, és mindegyik tartós anyagokból készült, amelyek évekig kitartanak.

Az Atomic Classic Junior sífutó csomag tökéletes módja annak, hogy gyermeke elkezdje a sífutást. Mivel egy csomagban minden benne van, amire szükségük van, biztos lehetsz benne, hogy mindent megkapnak, amire szükségük van ahhoz, hogy jól érezzék magukat a pályákon.

Összes megjelenítése

SkatePro