×
Menü

RCS Skate Plus 23/24 + Síkötés Cross Country Skis

1 pár
Mennyiség
1 pár
2 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Kapcsolódó termékek:

Termékleírás

A Fischer RCS Skate Plus 23/24 + kötés sífutó síléc tökéletes választás a tapasztalt síelők számára, akik a következő szintre szeretnék emelni a sífutó teljesítményüket. A DTG World Cup Plus alaptechnológiával és Air Core Carbon símaggal ezek a sílécek kivételes siklást és irányíthatóságot biztosítanak még a legnehezebb körülmények között is.

A Skating 115 síléc konstrukciója stabil és erőteljes platformot kínál a korcsolyázáshoz, míg a Cold Base Bonding és a CFC-Computer Flex Control sima és egyenletes flexet biztosít az egész sílécen. Ezek a sílécek kompatibilisek a Turnamic kötésrendszerrel, és előszerelt IFP Turnamic lemezzel érkeznek, így könnyen felszerelhetőek és beállíthatóak.

A 41 - 44 - 44 mm-es síléc oldalvágásával ezek a sílécek a legkülönbözőbb hóviszonyok között használhatóak, a frissen ápolt pályáktól kezdve a keményre taposott pályákig. Kompatibilisek az NNN, Prolink (NNN) és Turnamic (NNN) bakancsokkal is, így szabadon választhatod ki az igényeidnek leginkább megfelelő bakancsot.

Akár tapasztalt versenyző, akár ambiciózus szabadidős síelő vagy, a Fischer RCS Skate Plus 23/24 sílécek biztosan új magasságokba emelik a korcsolyázási teljesítményedet.

Specifikációk

Kötés:
Tartalmazza
Ügyességi szint:
Haladó
Alap technológia:
DTG World Cup Plus
Síléc magja:
Air Core Carbon
Sí szerkezet:
Skating 115
Extra tulajdonságok:
Cold Base Bonding, CFC-Computer Flex Control
Kompatibilis kötésrendszer:
Turnamic
Típus:
Skate
Kompatibilis cipők:
NNN, Prolink (NNN), Turnamic (NNN)
Oldalív:
41 - 44 - 44mm
Lemez felszerelve:
IFP Turnamic Plate
Súly - páronként:
2180g
Javasolt súly intervallum:
55 - 64kg

Népszerű termékek

Összes megjelenítése

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

SkatePro