Téli kiárusítás
Téli szezonvégi leárazások   -  Használd ezt a kódot WINTER10  -  Kattints ide
×
Menü

SUP Evezők

  Szűrő
Márkák

Ezért van szükséged egy SUP evezőre

Hiába veszed meg a legjobb SUP deszkát, egy jó evező nélkül nem fogsz vele túl sokra menni. Azt szokták mondani, hogy az a SUP evező a legjobb, amelyik a legjobban megkönnyíti számodra az evezést. Azonban az evezési stílusodtól függően más-más SUP lapát lehet az ideális a számodra.

Ha többnyire túrázni, állóvizen használod a SUP-odat, akkor egy olyan lapátra van szükséged, ami kellően könnyű és a felülete úgy van kialakítva, hogy hatékony és erőteljes húzásokkal haladj előre.

Ha valakivel közös a paddle boardod, akkor érdemes állítható és strapabíró evezőt vásárolni, hogy például a család minden tagja tudja élvezni a SUP-ozást.

SUP evező - melyik anyag a legjobb?

Ahogy a legtöbb vizisport esetében, a SUP-nál használatos lapátok is számos különböző anyagból készülnek.

A karbon SUP evezők előnye a magas teljesítőképesség és a könnyű súly. A szénszálas lapátok általában merev és állítható verzióban is elérhetőek. Ha a súlycsökkentés a célod, akkor mindenképpen merev karbonszálas evezőlapátot válassz.

Ha valamivel kevesebbet szeretnél költeni, akkor az alumínium SUP evező a legjobb választás.

A fából készült SUP lapátok többségben merev, egyrészes kialakításban elérhetőek. A fa klasszikus kinézetet és alacsony súlyt kölcsönöz a lapátnak. Azonban a stílusnak ára van, a fa SUP lapátok viszonylag drágák, így sokan inkább dekorációnak használják őket a falra téve.

Az üvegszálas SUP evezőlapátok nyújtják a legjobb teljesítmény-ár arányú opciót. Az üvegszál egy sokoldalú és könnyű anyag.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek