Téli kiárusítás
Téli szezonvégi leárazások   -  Használd ezt a kódot WINTER10  -  Kattints ide
×
Menü

Vízisport Védőfelszerelés

A védőfelszerelés a vízben is fontos

Annak ellenére, hogy kedvenc extrém sportjod a vízen végzed, ne engedd, hogy ez megtévesszen. A vízisportok rendkívül veszélyesek lehetnek, és fontos, hogy a megfelelő védőfelszerelést viseld, ha szeretnéd megelőzni a különböző sérüléseket.

Ebben a kategóriában minőségi mentőmellények, wakeboard sisakok és wakeboard mellények széles választékát találod.

Itt megtalálod a védőfelszerelést amire szükséged lehet, legyen szó bármilyen vízi sportról. A képzettségi szinttől függetlenül kínálunk megfizethető és kiváló minőségű vízisport védőfelszerelést mindnekinek, legyen szó akár szörfözésről, kiteszörfingről, SUP-ozásról, wakeboardozásról, vagy bármilyen más vízi sportról. A legjobb márkák legjobb termékeit találod meg nálunk.

Használj vízisport vagy wakeboard bukósisakot

Nagyon fontos a bukósisak viselése, ha a vízi sportok szerelmese vagy, kifejezetten ha a wakeboard vagy vízisí a kedvenced, vagy, ha a part közelében vagy sziklák között szörfözöl. Ebben a kategóriában találsz erre megfelelő bukósisakokat.

Mentőmellény vagy lebegést segítő felszerelés?

Minden mellény amit a SkatePro oldalán találsz a CE jelzéssel van ellátva, amely az ilyen típusú termékek számára kötelező az Európai Gazdasági Közösségen belül (az EU mind a 28 tagállama, valamint az EFTA-országok, Izland, Norvégia és Liechtenstein; továbbá Svájc és Törökország)

Az ebben a kategóriában található összes termék ISO-jóváhagyással is rendelkezik.

Vedd figyelembe, hogy ebben a kategóriában két alapvető termékfajtát kínálunk: lebegést segítő és mentőmellények.

A termékek fenntartó ereje határozza meg, hogy mely kategóriába tartoznak. A felhajtó képességet Newton (N) -ban (N) mérik, 100N = 10 kg úszóképesség. A mellényeink teszteltek és a következő kategóriákba lettek beosztva:

50N - Lebegést segítő mellények (ISO12402-5)

Ezeknek a mellénynek nincs támasztó gallérja, ami azt jelenti, hogy nem tart a hátadon, ha eszméletlen állapotba kerülsz. Az 50N címkével ellátott termékeket gyakran használják wakeboard, vízisí és kite szörfözéshez.

100N - Mentőmellények (ISO12402-4)

A 100N jelzéssel ellátott termékek megfelelőek vízi sportokhoz, például kajakhoz, vízisíhez és kenuzáshoz, felnőttek és gyerekek számára is.

Ha kérdéseid merülnek fel a védőfelszerelés kiválasztásakor, vagy tanácsra van szükséged a választáshoz? Ne habozz kapcsolatba lépni velünk, vagy hívj minket, és mi segítük megtalálni a megfelelő védőfelszerelést.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek