×
Menü

Proto TDI Complete Deck Package

Termékleírás

Frissítse fel kaszkadőrrobogóját a Proto TDI Complete Deck Package csomaggal! Szerezzen be mindent, amire szüksége van ahhoz, hogy megtapasztalhassa az őrült utazásokat és a páratlan utcai teljesítményt a robogó innováció úttörőitől, a Proto Scooters-től származó élvonalbeli csomaggal.

Szerezd meg a teljes fedélzeti csomagot és:

  • Spórolj értékes időt és pénzt: Szerezd meg az összes alapvető alkatrészt egy őrülten jó fedélzethez egyetlen kényelmes csomagban.
  • Tapasztald meg a páratlan erősséget: Élvezze a Proto dekkjei közül a legnagyobb szilárdság/tömeg arányt, ami páratlan tartósságot biztosít.
  • Csússzon be a maximális irányításba: A legnagyobb szélesség és a legmélyebb homorú kialakítás őrületes kontrollt és stabilitást biztosít az őrült grindelésekhez.
  • Tárcsázd be a tökéletes beállítást: Egyszerűen állítsd be a fékrendszeredet a Proto integrált és teljesen állítható USB (Universal Braking System) fékrendszerével.
  • Sima grindek, garantáltan: Az FM (Flush Mount) kialakítás egyenes hengeres csapokkal és fedélzeti végekkel kiküszöböli a kerék harapását a vajsima grindelés érdekében.

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy a Proto TDI Complete Deck Package csomaggal emeld a robogó élményét. Rendeld meg a tiédet most!

Összes megjelenítése

SkatePro