×
Menü

Roller Védőfelszerelések

A megfelelő roller védőfelszerelés segítségével jobban megy majd a rollerezés

A roller védőfelszerelés nemcsak arra hivatott, hogy megvédjen, ha elesel.

Egy védőfelszerelés szett, azaz egy sisak, valamint térd és csuklóvédő magabiztosságot ad, hogy új és összetettebb trükkökkel próbálkozz, ugyanis tudni fogod, hogy biztonságban leszel akkor is, ha elesel.

Még akkor is, ha nem használsz korlátot, rámpákat és más elemeket a skateparkban, a megfelelő roller védőfelszerelés alapvető kiegészítő.

Miért? Nos, a védőfelszerelés csökkenti annak az esélyét, hogy megsérülj. Ami azt jelenti, hogy kevesebb időt töltesz el azzal, hogy megsérülsz és többet a rollerezéssel valójában.

Szóval, milyen roller védőfelszerelést vegyek?

Mindenkinek a saját döntése, hogy szeretne-e védőfelszerelést használni rollerezés során. Azonban, mi, a SkatePro-nál mindig a védőfelszerelés használatát javasoljuk.

Minden esetben a deszkás bukósisakot válaszd a biciklis helyett, amikor roller védőfelszerelést keresel. A gördeszkás sisak ugyanis képes többszöri ütések elnyelésére is és a fő feladata a fejed hátsó részének védelme.

Továbbá, a könyök és térdvédő használatát is ajánljuk.

Roller védőfelszerelés, ami még jól jöhet

Sokszor találkozunk freestyle rolleresekkel, akik fogvédőt viselnek. Talán felmerül benned a kérdés, hogy miért. Nos, elég egyszerű ferdén landolni esés közben és beverni a fejed a roller kormányába. Ilyen esetekben a fogvédő megóvja a fogsorod épségét. Röviden: egy aprócska befektetés, ami nagy fájdalmaktól óvhat meg.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek