×
Menü

Roller Védőfelszerelés

Szükséges beszereznem roller védőfelszerelést?

A védőfelszerések csökkentik a sérülések esélyét és nagyobb biztonságérzetet nyújtanak. Így sokkal magabiztosabb lehetsz az új trükkök elsajátításához.

Emiatt a védőfelszerelés viselete a freestyle rollereken mindig jó ötlet. A tapasztaltabb rollerezők általában használják a védőfelszereléseket és bukósisakokat, melyek főleg nagyon ajánlottak kezdők számára. Továbbá a gyerekeknek is mindig szükséges a roller védőfelszerelés viselete, és a szülők felügyelete.

Melyik a legjobb védőfelszerelés a freestyle rolleremhez?

A legjobb védőfelszerelések amiket be tudsz szerezni az edzésekhez a következők: bukósisak, térdvédő és könyökvédő. A bukósisakok a védőfelszerelésed legfontosabb részét képzik, hiszen ezek megvédik a fejed bármilyen veszélytől, illetve biztonságban tartják az agyad is. Válassz egy jól szellőző bukósisakot, ami jól illeszkedik a fejedhez és nem csúszkál.

A freestyle rollerekhez a térdvédők a következő népszerű védelmet nyújtó termékek. Válassz olyan térdvédőt, melynek kemény műanyag a külseje és vastag hab van a belsejében, ami felfogja a nagyobb ütéseket. Ezek növelni fogják az önbizalmad és segíteni fognak a trükkök biztonságos elvégzésében.

A könyökvédők is népszerűek a freestyle rollerekhez. Ezek megvédenek a horzsolásoktól és bármilyen ütődéstől, ha esetleg elrontanál egy trükköt. Válassz olyan könyökvédőket, amelyek szorosan illeszkednek, de nem akadályozzák a mozgásod rollerezés közben.

Szeretnél többet tudni a védőfelszerelésekről a freestyle rollerekhez? Nézd meg a Alapvető Védőfelszerelés Parkokba útmutatónk.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek