×
Menü

Egyéb Reklámtermékek & Kiegészítők

Tuningold fel a rollered kiegészítőkkel

Támogasd a kedvenc roller márkád és bombázd tele a freestyle rollered különböző matricákkal vagy bármivel, ami szerinted azt feldobja. Olvasd magazinokat és legyél képben, hogy mi folyik éppen az extrém roller világban vagy tegyél fel néhány roller posztert a kedvenc márkáidtól, csak, hogy meglegyen a rolleres feeling.

Ebben a kategóriában eredeti roller reklámtermékeket találhatsz, mint például matricákat, magazinokat, transzparenseket és posztereket, a kedvenc freestyle roller márkáidtól. Emellett, a SkatePro egyedi matrica szettjét is megtalálhatod itt. A grafikusaink minden évben egyszer új design-al rukkolnak elő, úgyhogy ne habozz és szerezd be az aktuális matrica szettünket, mielőtt túl késő!

A roller merch király dolog

A transzparens szekcióban szinte minden roller márkától találhatsz nagy-méretű transzparenseket, melyeket természetesen meg is vásárolhatsz itt, a SkatePro weboldalán. A roller transzparenseket általában a nagyon elkötelezett rolleresek, klubbok és eseményszervezők veszik, akik meg akarják mutatni a sport iránti rajongásukat.

Az összes transzparens eléggé nagy, azaz messziről is jól felismerhető - azért, hogy biztosan mindenki megtalálja az általad szervezett extrém sport rendezvényt.

Egy roller reklámtermék, vagyis merch, szuper ajándék valakinek, aki imádja a rollerezést, de már minden ritka és egyedi alkatrészt beszerzett - ajándék egy olyan srácnak, akinek már mindene megvan.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek