×
Menü

Összecsukható és állítható rollerek

Jó tudni

Az összecsukható rollerek egyaránt gyors közlekedést és szórakoztató mozgásformát nyújtanak. Mivel könnyen összecsukhatóak, ezért szinte bárhová magaddal tudod vinni őket.

Összecsukható roller közlekedéshez és szórakozáshoz

Az ebben a kategóriában található összecsukható (vagy másnéven állítható) rollerek tökéletesen alkalmasak közlekedésre és szabadidős tevékenységre is. Ezen rollerek kezdők és gyerekek számára is megfelelő választásnak bizonyulnak. Mindazonáltal, fontos megemlíteni, hogy az összecsukható rollerek a rendeltetésükből adódóan szerkezetileg eltérnek a freestyle rollerektől, melyek masszív egyrészes dizájnjuknak köszönhetően bírják az erős ütéseket és földetéréseket. Ha viszont a rollered főként közlekedésre szeretnéd használni, akkor válassz inkább egy felnőtt városi rollert, amely kíválló a lendületes közlekedésre és méretéből adódóan sokkal alkalmasabb egy felnőtt számára.

Az összecsukható felnőtt roller forradalma

A legelső állítható rollerek a picacon silány minőségűek voltak és hamar tönkrementek. A forradalom valahol a 90-es években következett be, amikor a gyártók elkezdtek egy újfajta alumíniumot használni a rollerek gyártásához. Azóta az összecsukható rollerek sokat fejlődtek és az évek során egyre könnyebbek és strapabíróbbak lettek, mint az elődeik. A mai felnőtt rollerek összecsukhatóak, állíthatóak, valamint a maguk módján nagyon praktikusak és stílusosak is. A Frenzy, JD Bug és a Razor például három nagyon népszerű, összecsukható rollert gyártó cég, akik a közlekedési funkciót szórakozással elegyítik a termékeikben.

Mielőtt belevágnál a vásárlásba, nem árt átgondolni, hogy kinek is szánod a rollert. Természetesen a helyi plázában lévő játékboltban is találhatsz összecsukható rollert. Azonban ezek rendszerint valamivel rosszabb minőségűek, mint az általunk forgalmazott márkák és sokkal rövidebb a várható üzemidejük is.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek