×
Menü

Mini BMX Wheels & Mini BMX Tires

Mikor cseréld le a mini BMX kerekeid

Nem számít, hogy mennyire jól karbantartod a mini BMX kerekeid, azok egy idő után elhasználódnak a sokféle felületen való használat, ugrások és korláton való grindok után. Eljön az az idő, amikor le kell őket cserélned.

Akár egy új pár mini BMX kerékszettre vágysz, hogy lecseréld a jelenlegi kerekeid, vagy csupán egy pár színes BMX gumira van szükséged, hogy hozzáadj egy darabot a személyiségedből a bringádhoz, ebben a kategóriában biztosan megtalálsz mindent, ami a mini bmx kerekekkel kapcsolatos.

Ezen az oldalon nemcsak a standard típusú mini BMX kerekeket és gumikat, hanem készletünkben ún. Street Pro gumikat is találhatsz, melyek szuper gyorsan gurulnak és gördülékeny biciklizési élményt biztosítanak. Ezek a típusú gumik elengedhetetlen kiegészítői mind a parkos és az utcai mini BMX-eknek is.

Mini BMX Kerékszett: belső és külső gumik

Ha peched volt és defektet kaptál, akkor szintén jó helyen jársz, ugyanis ebben a kategóriában találhatsz mini BMX belső gumikat is.

Szintén itt találhatsz mini BMX felniket is - melyek számos designban és színben elérhetőek. Akár egy új króm mini BMX kerékszettet is beszerezhetsz itt, amitől határozottan csillogni fog a vasad.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek