Téli kiárusítás
Téli szezonvégi leárazások   -  Használd ezt a kódot WINTER10  -  Kattints ide
×
Menü

BMX Védőfelszerelés

Miért viselj BMX védőfelszerelést?

Mindegy, hogy kezdő vagy profi, minden BMX -esnek szüksége van védőfelszerelésre, ugyanis még a BMX extrém világában is a biztonság az első. A megfelelő BMX védőfelszerelés nemcsak biztonságban tart és csökkenti a sérülésveszélyt, hanem növeli a magabiztosságod, és lehetővé teszi a határaid feszegetését a BMX-en. Továbbá, a védőfelszerelés viselése igen gyakran követelmény a komolyabb Freestyle BMX versenyeken.

Milyen védőfelszerelésre van szükségem a BMX-hez?

A BMX esek különféle védőfelszereléseket viselnek, beleértve a sisakot, a térd- és könyökvédőt, valamint a kesztyűt. Ezek elengedhetetlenek a vágások és horzsolások, valamint a súlyosabb sérülések elkerüléséhez. Minden BMX-es számára a sisak a legfontosabb védőfelszerelés. A BMX bukósisakokat általában megkülönböztetik a teljes arcú és a nyitott arcú sisakok között, amelyek más sportokhoz is használhatók. A BMX-es kesztyűk nemcsak a kezek védelmére szolgálnak, hanem segítik a BMX kerékpár stabilban tartását is.

A számodra megfelelő védőfelszerelés kiválasztása

Mindegy, hogy milyen fajta BMX védőfelszerelésről beszélünk, a legfontosabb kritérium a megfelelő méret kiválasztása. Ha túl kicsi a védőfelszerelés, akkor a testrészeid egy része ki lesz téve a horzsolásoknak, a túl nagy felszerelés pedig lecsúszhat a testedől, növelve a komolyabb sérülések valószínűségét. A könyök- és térdvédőknek például rugalmasnak kell lenniük, de egyben szorosan illeszkedniük is kell. A BMX védőfelszerelés viselhető a ruházat felett vagy alatt, stílusától és kialakításától függően.

Szerelkezz fel és válogass széleskörű BMX Bukósisak és BMX Térdvédő kínálatunkból.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek