A termék elfogyott, és várhatóan NEM lesz újra raktáron. Mutass hasonló termékeket
×
Menü

Swath Boa Snowboard Boots

(3)
Elfogyott. Nem szállítható.
Mutass hasonló termékeket

Népszerű termékek

Termékleírás

A Burton Swath boa snowboard bakancsok nagyszerű all mountain bakancsok közepesen merev flexszel.

Ezek a bakancsok a dual Zone Boa-val rendelkeznek - Nem csak megkönnyíti, hogy a bakancsot tökéletesen a lábadhoz tekerd a Boa tárcsakerekekkel. Emellett sokkal pontosabb tekerést tesz lehetővé a kettős zónás rendszer miatt. Ez azt jelenti, hogy ahelyett, hogy egy csatornán futnának keresztül a drótok, ezekben a csizmákban két külön csatorna van minden egyes Boa tárcsakerék drót számára. Így a tekercselés sokkal pontosabb és szorosabb. Ezért az irányítás, a tapintás és az erőátvitel javul.

Az Imprint 3 bélés sok nagyszerű megoldással rendelkezik, amelyek biztosítják a jó illeszkedést, az optimalizált erőátvitelt és a kellemes kényelmet. Lélegző technológiával rendelkeznek, amely hőre aktivált szenet használ, amelyet a bélésbe szőttek - a Burton ezt a technológiát Dryride Heat Cycle Liningnek nevezi. Ez kisugározza és visszaveri a testhőt, hogy a lábadat melegebben tartsa, ugyanakkor lehetővé teszi a nedvesség távozását.

A Focus Cuff a kényelem és az irányítás optimalizálása érdekében került bevezetésre. Biztosítják, hogy a lábad jól be legyen csomagolva, a saroktartás jó legyen, a vádlidat pedig neoprén stretch zónák támasztják alá.

Hogy befejezzük ezeket a közepes flexszel (Response: 5) rendelkező all mountain és backcountry snowboard bakancsokat, a kényelmet a Molded EVA talpbetét és a Vibram külső talp nagyszerű visszapattanással és párnázottsággal is biztosítja.

Specifikációk

Flex:
Közepes
Ügyességi szint:
Kezdő, Középhaladó, Haladó
Stílus:
All Mountain, Freeride
Zár:
BOA
Nem:
Férfi

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

Összes megjelenítése

vélemény   (3)

Nincsenek magyar nyelvű termékértékelések. Olvass véleményeket más nyelveken. (3 vélemény)

SkatePro