Boldog Valentin-napot
Termékek megjelenítése  -  Kattints ide
×
Menü

Wakeboardok

  Szűrő
Márkák
Méret
Hossz
Stílus

Wakeboardra fel

a wakeboardozás az, amikor egy motorcsónakkal vagy egy kábellel húznak, amíg te egy deszkán állva akadályokon mész keresztül. Jól hangzik, nem? A wakeboardozásnak egyik kulcsfontosságú tényezője, hogy egy olyan wakeboard-ot válassz, amely megfelel a te készségszintednek és a stílusodnak.

Rövid és hosszú wakeboardok

Minden deszka hoszsát megtalálod a termék oldalán található specifikációk alatt. Ez azért fontos, mert a megfelelő wakeboard hossza függ a súlyodtól. Ha olyan wakeboardot választasz, ami nem illik a súlyodhoz, nem lesz megfelelő a felfekvés a vízre. Viszont vannak olyanok, akik a súlyuktól függetlenül preferálnak rövidebb vagy hoszabb dezskát.

  • Rövid wakeboard: Alapvetően egy rövidebb wakeboard lassabb és több energia kell a vízben való húzására. Néhány wakeboardos rövidebb deszkát preferál, mert könyebb őket kontrollálni, és trükköket végrehajtani velük. De ne feledd, a landolás inehezebb velük.
  • Hosszú wakeboard: A hosszabb wakeboard választásának az az előnye, hogy általában könnyebb rajtuk megállni ezért nagyon jók tanulók számára. A hosszabb deszka több energiát igényel a levegőben, viszont megéri az energia befektetést, mert így megtanulod jobban kontrollálni a deszkát, ami miatt egyszerűbb lesz trükköket tanulni.
SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek