Téli kiárusítás
Téli szezonvégi leárazások   -  Használd ezt a kódot WINTER10  -  Kattints ide
×
Menü

Wakeboard alaktrészek

  Szűrő
Márkák

Wakeboard alkatrészek a deszkád személyre szabásához

Valószínűleg nem szeretnél a víz közepén azon tűnődni, hogy vajon mi lett a deszkádról hiányzó csavarral vagy szkeggel. Egy ilyen helyzet az egész napodat el tudja rontani és hamar haza kell majd menned a tengerről vagy a pályáról.

Ha el szeretnéd az imént említett szituációt kerülni, akkor ajánljuk figyelmedbe a wakeboard alkatrészeink és kiegészítőink széles választékát.

Az alábbi kategóriában wakeboard szkegeket is találhatsz, amik ugyan nem kötelező tartozékai egy wakeboardnak, de nagyban megkönnyítik az egyes pálya elemek közötti átmeneti szakaszt. A szkegek több kontrollt adnak és csökkentik a pályáról való kicsúszás esélyét is.

Azonban sok wakeboardos nem szereti a szkeget, ugyanis az beakadhat vagy akár le is törhet az egyes elemeken történő slideolás esetén.

Az összes wakeboardra igaz az az egyszerű szabály, hogy minél nagyobb sebességgel megyünk velük, annál jobban csökken az irányíthatóságuk.

A szkeg tehát ezt az egyszerű szabályt próbálja mérsékelni az irányíthatóság megtartásával. Ebből látszik, hogy egy szkeg nagyban tudja befolyásolni a wakeboard viselkedését a vízben. Sok esetben a szkegek felszerelése jelentheti a megoldást azok számára, akik gyorsnak és irányíthatatlannak érzik a deszkájkat.

Ha úgy érzed, hogy finomításra szorul a wakeboard deszkád irányíthatósága, akkor bátran hívj fel minket és segíteni fogunk a megfelelő szkeg kiválasztásában.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek