Téli kiárusítás
Téli szezonvégi leárazások   -  Használd ezt a kódot WINTER10  -  Kattints ide
×
Menü

Wakeboard kötések

  Szűrő
Márkák
Cipőméret

A wakeboard kötések jellemzői

Az alábbi kategóriában számos különböző wakeboard kötést találhatsz. A megfelelő wakeboard kötésnek két dologhoz kell illenie: a wakeboardozási stílusodhoz és természetesen a lábméretedhez. Minden márka más-más kialakítással rendelkezik, egészen a kéreg kialakításától, a fűzőrendszerig. De szerencsére van néhány, a wakeboard kötés választást megkönnyítő, szabály, amelyek követése megkönnyíti a vásárlást.

Flexibilitás

Az egyik legfontosabb kérdés, hogy merev vagy flexibilis wakeboard kötést szeretnél használni. Ez a döntés egyedül személyes preferenciádtól és wakeboardozási szokásaidtól függ. A merev kötések sokkal reszponzívabbak és jobban támogatják a bokát. A flexibilis wakeboard kötések több mozgásteret adnak, így a kezdők számára mindenképpen egy flexibilis kötést ajánlunk.

A megfelelő illeszkedés

A kulcs a megfelelő méretű wakeboard kötés kiválasztásához egyszerűen az, hogy ismerd a lábméreted, továbbá érdemes a talpad alakját is figyelembe venni. Keskeny vagy széles talpad van? Magas lábboltozattal rendelkezel vagy lapos talpad van? Ezeket mind ajánlott megfontolni.

A méret

Ha van rá lehetőség, mindenképpen ajánljuk a lábhosszad lemérését, hogy biztosan a megfelelő méretet válaszd. Ha a wakeboard kötést mégis a cipőméreted alapján választod, akkor azt ajánljuk, hogy egy fél mérettel kisebb méretet válassz. Nem győzzük hangsúlyozni, hogy mennyire fontos, hogy ne emelkedjen fel a sarkad wakeboardozás közben, hanem szorosan a kötésben maradjon.

Továbbá, felvételnél mindenképpen vizezd be a lábadat és a kötést is, máskülönben nagyon nagy szenvedés lesz bebújni a kötésbe!

A wakeboard kötésnek illenie kell a deszkához

Három egyszerű módja van annak, hogy meggyőződj a wakeboardod kompatibilitásáról. A legkönnyebb megoldás az, hogy egy gyártótól veszed a wakeboard deszkát és a kötést. A második opció az, hogy megnézed a deszkához illő csavarokat, amik ¼-es standard vagy M6-os hatlapfejű csavarok lehetnek.

És természetesen az utolsó, de legbiztosabb lehetőség pedig, hogy felveszed a kapcsolatot a wakeboard specialistáinkkal itt, a SkatePro Vevőszolgálatánál.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek