×
Menü

Felfújható SUP Deszkák

  Szűrő
Színek
Márkák
Hossz
SUP felhasználási módja
Használó súlya

Mi az a felfújható SUP?

A SUP (ami angolul Stand Up Paddle Board) állva evezés-t, álló szörföt jelent. A felfújható SUP kívülről kemény (ugyan úgy mint az üvegszálas SUP-ok), viszont a belseje szilárd anyag helyett levegőt tartalmaz, ami nagy előnyt jelent a szállítás és tárolás szempontjából.

A felfújható SUP PVC műanyag rétegekből és és több millió szőtt szálból készülnek, amelyek összekötik a tábla felső és alsó részét. Ezek a szálak meglepően erősek. A felfújható szörfdeszkák általában jóval könnyebbek, mint a szilárd társaik.

A felfújható SUP ugyanúgy használható a tavon való szörfözésre, óceáni öblök bejárására, horgászatra és akár jógázásra is.

Annak ellenére, hogy a felfújható surf deszkáknak nagyszerű a lebegő képessége, javasoljuk, hogy csak sík vízben történő szörfözéshez és kisebb hullámú körülmények között használd.

Miért érdemes felfújható szörfdeszkát választanom?

  • Ha nincs egy kisteherautód a teljes méretű SUP szállításához, vagy ha alkalmi SUP szörfös vagy, nagyon sok előnye van annak, ha egy felfújható SUP-ot választasz, a klasszikus üvegszálas szörfdeszkával szemben.
  • Ha lakásban élsz, és nincs sok tárolóhelyed, akkor a felfújható SUP szintén jó választás, mivel kevesebb helyet foglalnak el, mint a klasszikusok, és leeresztve akár egy hátizsákba is beleférnek.

Ennek köszönhetően könnyen magaddal viheted, bárhova mész a világban.

Számos felfújható SUP-ot találsz ebben a kategóriában olyan neves márkáktól mint például a Fanatic, az STX és a Ten Toes.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek