Téli kiárusítás
Téli szezonvégi leárazások   -  Használd ezt a kódot WINTER10  -  Kattints ide
×
Menü

Felfújható SUP Deszkák

  Szűrő
Színek
Márkák
Hossz
SUP felhasználási módja
Használó súlya

Mi az a SUP?

A SUP (stand-up paddleboarding) egy szórakoztató módja annak, hogy a vízen közlekedj, ráadásul a teljes testet megmozgató edzéssel. A deszkán elfoglalt állóhelyzet előnye, hogy a víz alatt lévő dolgokat is láthatod. Ezt a sportot könnyű megtanulni, és akár kisebb hullámokon való szörfözést is lehet gyakorolni.

Miből Készülnek a SUP Deszkák?

Kétféle SUP deszka, vagy másik nevén szintén angolul paddle board létezik - szilárd és felfújható. A szilárd SUP deszkák üvegszálas, szénszálas vagy műanyag külső borítással veszik körbe a középen található habmagot. A felfújható SUP deszkák (amikre gyakran iSUP-ként hivatkoznak, mint inflatable SUP) habmag helyett levegővel biztosítják a felhajtóerőt és a stabilitást. A felfújható paddle boardok tökéletesek az alkalmi és kezdő evezőknek, vagy azoknak, akiknek korlátozott helyük van a felszerelésük tárolására.

A Megfelelő Felfújható SUP Kiválasztása

A súlyod és a vezetési stílusod határozza meg, hogy milyen felfújható SUP-ot érdemes beszerezned. Fontos figyelembe venni a deszka hosszát és szélességét. A rövid, 3 méter (tíz láb) alatti deszkák jobban manőverezhetők és a legideálisabbak a gyermekek számára. A közepes hosszúságú, 3-3.6 méter (tíz-tizenkét láb) körüli deszkák tökéletesek az alkalmi és kezdő evezősök számára. Míg a hosszú SUP deszkák versenyzésre és túrázásra alkalmasak.

A felfújható SUP deszkák általános szélessége 60 és 90 cm (25-36 hüvelyk) között mozog. A szélesebb deszkák optimálisak a nagyobb emberek és azok számára, akik rakományt szeretnének szállítani. A keskeny SUP-deszkák jobbak a kisebb emberek és a sebességre vágyók számára.

Szeretnél többet megtudni a SUP deszkákról? Tekintsd meg a SUP deszka vásárlása című útmutatónkat.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek