A termék elfogyott, és várhatóan NEM lesz újra raktáron. Mutass hasonló termékeket
×
Menü

STH 16 MNC Síkötés

Elfogyott. Nem szállítható.
Mutass hasonló termékeket

Népszerű termékek

Termékleírás

A(z) Atomic márka STH 16 MNC kötései jól teljesítő kötések, hogy megfelelően kapcsolódhass a síléceidhez. Ezeknek a kötéseknek a beállítási intervalluma 7.0 - 16.0. Ahhoz, hogy a leghatékonyabban működjenek, a síelő DIN beállítása a DIN beállítási intervallum közepének körnényékére szükséges, hogy essen. Mivel MNC minősítésűek, ezek az Atomic kötések kompatibilisek alpesi talpakkal (ISO 5355), túra talpakkal (ISO 9523) illetve GripWalk és Walk to Ride (WTR) talp típusokkal is. Azt tanácsoljuk, hogy olyan fékkart válassz ami max. 15 mm-rel szélesebb a sílécednél.

  • Az Atomic egyedülálló túra fékei speciális zárórendszerrel rendelkeznek, ami könnyedén lehetővé teszi a váltást a mászó és síelő mód között, illetve megelőzi, hogy zárt fékkel síelj.
  • Az Easy Climbing Aids funkció lehetővé teszi, hogy három különböző mászó pozíciót is kiválaszthass csak egy mozdulattal a síbotod segítségével.
  • A Freeski-Bremsen egy önbehúzó fék, közel helyezve a sarokhoz, így soha nem lesz az utadban.
  • A Force Transfer Cage (FTC) egy első és hátsó kötésnél elhelyezett erősítés, amely fokozza az erőátvitelt.
  • A Stomp Pedal egy széles, rögzített lemez az orrkötésnél, ami biztosítja a legjobb erőátadást a síelő és a síléc között.
  • A Low Profile Chassis egy olyan felépítés amivel alacsonyabban állhatsz a léceden, ezzel közelebb érezheted magad a földhöz, ami javítja az erőátvitelt.
  • A gyors és könnyű belépést az úgynevezett Step-In Guidance segíti
  • A Progressive Transfer párnák jobban csillapítják az erőhatásokat és elnézőbbek a síelési stílusodat illetően.
  • Az extrán széles (71 mm) sarok felület maximális oldalirányú erőátvitelt biztosít, ami remek kifejezetten széles sílécekhez.

Specifikációk

Kötés Típusa:
MNC Binding
Bakancs Kompatibilitás:
Alpine Adult Boots (ISO 5355), GripWalk Boots (ISO 23223), GripWalk Toe Pin Boots (ISO 23223), GripWalk Toe & Heel Pin Boots (ISO 23223), Touring Boots (ISO 9523)
Fékkar szélessége:
100mm, 115mm, 130mm
Súly:
2440g
DIN beállítás:
7.0 - 16.0
Legjobb felhasználás:
All Mountain, Freeride
Extra Funkciók:
Easy Climbing Aids, Touring Brake, Touring Brakes, Force Transfer Cage (FTC), Stomp Pedal, Low Profile Chassis, Step-In Guidance, Oversized Heel Platform, Carbon reinforced Pin Toe, TUV Certified, Progressive Transfer Pads

Ugyan ettól a márkától

Összes megjelenítése

SkatePro