×
Menü

Encore 2 Skate Shoes

1 pár
Mennyiség
1 pár
2 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Kapcsolódó termékek:

Termékleírás

A Globe Encore 2 gördeszkás cipőt úgy tervezték, hogy a kényelem, a tartósság és a stílus tökéletes kombinációját nyújtsa minden gördeszkás kalandodhoz.

A prémium minőségű anyagokból készült Encore 2 gördeszkás cipő masszív konstrukcióval rendelkezik, amely ellenáll a gördeszkázás követelményeinek. A cipő vulkanizált talppal van ellátva a fokozott rugalmasság és a deszkaérzet érdekében, így biztosítva a sima és kontrollált gördeszkázás élményét.

A Globe Encore 2 Skate cipő klasszikus, alacsony tetejű kialakításban érkezik, időtlen és sokoldalú megjelenést kínálva, amely bármilyen gördeszkás öltözéket kiegészít. A párnázott gallér és nyelv további kényelmet és támogatást nyújt, míg a fűzős zárás biztonságos és testre szabható illeszkedést biztosít.

A Globe Skateboards híres a kiváló minőségű gördeszkás lábbelik készítéséről, és ez alól az Encore 2 gördeszkás cipő sem kivétel. Ezek a cipők tökéletesek minden szintű gördeszkásnak, akár most kezded, akár a következő szintre szeretnéd emelni a képességeidet.

Népszerű termékek

Összes megjelenítése

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

SkatePro