A termék elfogyott, és várhatóan NEM lesz újra raktáron. Mutass hasonló termékeket
×
Menü

Killer Plates

(2)
Elfogyott. Nem szállítható.
Mutass hasonló termékeket

Népszerű termékek

Termékleírás

A Roll-Line Killer lemezek görkorcsolyához verhetetlen választást jelentenek, ha könnyű és rendkívül manőverezhető derby-lemezeket szeretnél cserélni. Az alap speciális könnyű alumíniumötvözetből, a teherautók pedig acélból készültek. Az egész kialakítás egy keresztmerevítő szerkezeten alapul, amely kiváló szerkezeti merevséget biztosít, miközben a súlyt minimálisra csökkenti.

A teherautók különböző szögben állnak, hogy néhány ponton javítsanak. Az első tengely nagyobb dőlésszöge lehetővé teszi, hogy a korcsolyázó könnyebben és kisebb nyomással indítsa el a kanyarokat. A hátsó tengely kisebb dőlése javítja a stabilitást és a centrálást kanyarodás közben.

A Killer lemezek a Roll-Lines saját nagyszerű párnáit használják. Ez a beállítás gyárilag közepes keménységgel érkezik.

A click action beállítási rendszerrel még soha nem volt ilyen egyszerű biztosítani a lemezek egyenletes feszességét. Húzza meg az anyát, amíg egy tiszta kattanást nem hall. Ezután egyszerűen számolja a hallott kattanások számát, amíg a teherautók pontosan ott ülnek, ahol szeretné - majd egyszerűen csak ismételje meg a másik lemezen az egyenletes eredmény érdekében. A könnyebb kormányzás érdekében hátrafelé haladáskor ajánlott a hátsó királycsap anyákat egy kattintással lazábban meghúzni, mint az első teherautót.

A lemezek az Ambra Super Professional lábujjstopperrel érkeznek. Természetes gumiból készült, és nem hagy nyomot a padlón. Továbbá a természetes gumi használata biztosítja a kiváló tapadást a gyors irányváltásokhoz vagy gyors megállásokhoz.

Ez a változat 8 mm-es tengelyekkel rendelkezik, és metrikus menetet használ a lábujjmegállító rögzítéseknél.

A beállításokhoz szükséges összes szerszámot egy csinos kis szerszámtáska tartalmazza.

Kompatibilis alkatrészek

A következő termékek kompatibilisek a(z) Roll-Line Killer Plates:

Kompatibilis alkatrészek
Összes megjelenítése

vélemény   (2)

Received my plates and wheels in record time considering they were shipped from overseas. Packaging and quality were great! Would highly recommend!
Jamie K. (Holts Summit)
2018.10.08
Értékelés: 5 az 5-ből!
Amazing plates and can't beat this price with the hook and skate packages. As great as top of the line artistic plates for fast and quick transitions, turns, one footed three turns, spins, backward and forward skating. I have never skated on other derby plates though aside from a crappy stock nylon so have no comparison. But have skated on roll line dance and atlas figure plates and the killer is on par with the toll line dance. Lightweight and top of the line with easy click adjustment for tighter or looser adjustment. Roll line Plates tools also provided by roll line and Skatepro.
Sara E. O. H. (BALTIMORE)
2017.10.14
Értékelés: 5 az 5-ből!
SkatePro