×
Menü

Egy- és Kétsoros Görkorcsolyák

Jó tudni

Egy- és Kétsoros Görkorcsolyák Mindenkinek

A SkatePro-nál minden korosztály számára találhatsz görkorcsolyát, gyerekek, nők és férfiak számára is. Különböző típusú korcsolyák léteznek, attól függően, hogy mire használnánk őket. A legszélesebb körben használt modell az egysoros görkorcsolya, azonban a kétsorosak is nagyon népszerűek.

Egysoros korcsolyák

Egysoros görkorcsolyákból is többféle létezik, attól függően, mire szeretnéd használni őket. Léteznek például fitness, gyorsasági, görhoki, agresszív és fúziós/ freeskate görkorcsolyák is. Az egysoros görkorcsolyák jobban gurulnak és könnyebb irányítani őket mint kétsoros társaikat. Ezenkívül az előre és hátrafelé egyensúlyozás is könnyebb velük. Mivel az egysoros görkorcsolya a legnépszerűbb korcsolya típus, ezért választékunk nagy részét ezek a korcsolyák és alkatrészeik teszik ki.

Kétsoros görkorik

Sokan úgy vélik, hogy a kétsoros görkorcsolya a görkorcsolyák elődje, amik a main napig nagyon népszerűek. Ezekkel a korcsolyákkal kissé másként kell mozogni, mint egysoros társaikkal, és vannak akik szerint ezeket egyszerűbb irányítani. A kétsoros görkorcsolyákat quad görkoriknak és retro korcsolyáknak is nevezik. Néhány felnőtt inkább a retro korcsolyát részesíti előnyben, mert gyerekkorukban ezen tanultak meg korcsolyázni. A Derby sportban a quad görkorcsolyák használtak, valamint disco és táncoló korcsolyázásra is tökéletesek.

Ha szeretnél még többet megtudni arról, hogy hogyan vásárolj görkorcsolyát, olvasd el a Görkorcsolya Vásárlási Útmutatónk. .

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek