×
Menü

Longway Trick Scooter 6-12y Package

Termékleírás

Bemutatjuk a Longway Adam Trick Scooter komplett csomagot - a végső készletet a feltörekvő versenyzők és kezdők számára, akik szeretnék elindítani utazásukat a kaszkadőrrobogózás izgalmas világába. Ez az átfogó csomag nem csak a nagy teljesítményű Longway Adam Trick Scootert tartalmazza, hanem az alapvető biztonsági felszerelést is, beleértve a Hangup sisakot és a Hangup védelmi szettet.

A Longway Adam Trick Scootert a pontosság és a tartósság érdekében tervezték, és a kezdők igényeit szem előtt tartva tervezték. Könnyű, mégis masszív szerkezete optimális irányíthatóságot és manőverezhetőséget biztosít, így a versenyzők magabiztosan sajátíthatják el a trükköket és mutatványokat. A megerősített fedélzet és az érzékeny T-bar biztosítja a sima utazást, így tökéletes választás azoknak, akik most kezdik a robogós kalandot.

A biztonság a legfontosabb, és a Hangup sisak azért van itt, hogy megvédje a motorosokat, miközben feszegetik a határaikat. Ez az elegáns és kényelmes sisak robusztus külső héjjal és belső habszivacs párnázással rendelkezik, amely kiváló ütésvédelmet nyújt. Állítható állpánttal és a kényelem érdekében szellőzéssel a Hangup sisak biztonságos illeszkedést biztosít anélkül, hogy a stílusról kompromisszumot kötne. A Hangup Protection Set kiegészíti a csomagot a térd, a könyök és a csukló alapvető védőfelszerelésével.

  • Kezdők számára összeállított teljes csomag
  • Longway Adam Trick Scooter a precizitásért és tartósságért
  • Hangup sisak a kiváló fejvédelemért
  • Hangup Protection Set az átfogó biztonsági felszereléshez
  • Ideális a trükkök és mutatványok magabiztos elsajátításához
Összes megjelenítése

vélemény   (1)

Die Größen sind gut erklärt und passt perfekt
Rukiye T. (Böblingen)
2024.04.14
Értékelés: 5 az 5-ből!
SkatePro