×
Menü

North x William Holm Favs Csomag

Termékleírás

Spórolj akár 30%-ot az egyedi robogódon, és kapj egy INGYENES SkatePro pólót a North x William Holm Favs csomaggal!

A North x William Holm Favs csomag egy gyűjtemény csúcsminőségű kaszkadőrrobogó alkatrészekből, amelyeket nem más, mint csapatunk versenyzője, William Holm válogatott össze. Ez a csomag a legigényesebb riderek számára készült, és a North Scooters, a riderek által világszerte kedvelt márka legjobb alkatrészeit tartalmazza. Építsd meg egyedi beállításaidat ezekből az alkatrészekből:

  • North Horizon 6.2" G2 fedélzet: Utcai motorozásra tervezve, bőséges lábtérrel, és a robogós szcéna igényeinek megfelelően kialakítva. Válasszon a különböző hosszúságok közül, és élvezze a 3D kovácsolt fejcső erejét.
  • North Campus SCS G1 vagy G2 kormány: Erősek és módosítások nélkül készen állnak az SCS-hez, ezek a T kormányok úgy készültek, hogy ellenálljanak a legkeményebb shredding sessionöknek is.
  • North Profile SCS bilincs: Erős fogást kap a robogó kompressziós rendszerén ezzel az ultra elegáns, nehéz shreddingre tervezett quad bilinccsel.
  • North LH G1 & G2 villák: Alumínium egyrészes villák, amelyek 110 mm és 120 mm közötti kerékátmérővel kompatibilisek.
  • North Signal G1 & G2 kerekek vagy North Fullcore G1 & G2 kerekek: Tapasztald meg az alacsony súlyt, a tartósságot és a kiváló tapadást minden trükködhöz, akár az utcán, akár a skateparkban.
  • North Industry & Essential markolatok: Találd meg a tökéletes egyensúlyt a puhaság és a tartósság között ezekkel a szuper szép markolatokkal.
  • SkatePro Scooter griptape vagy North Scooter griptape: Érd el a tökéletes tapadást a trükkjeidhez ezekkel a különböző színekben kapható griptape-ekkel.

Nemcsak, hogy akár 30%-ot is spórolhatsz ezeken a csúcskategóriás robogóalkatrészeken, de egy INGYENES SkatePro pólót is kapsz, mert miért ne képviselhetnéd stílusosan kedvenc gördeszkaboltodat?

A lehetőséggel, hogy szakértőinkkel gond nélkül összeszereltetheted, álmaid robogójának felszerelése még sosem volt ilyen egyszerű. Szóval miért várj? Merülj el a professzionális minőségű robogóalkatrészek világában a North x William Holm Favs csomaggal még ma!

Összes megjelenítése

SkatePro