A termék elfogyott, és várhatóan NEM lesz újra raktáron. Mutass hasonló termékeket
×
Menü

TI Freestyle Roller Kormány

(3)
Elfogyott. Nem szállítható.
Mutass hasonló termékeket

Népszerű termékek

Termékleírás

A Tukno rúd formája, ahogyan akkoriban ismerték, amikor Dakota Schuetz Lucky-val lovagolt, elég erősnek bizonyult a lovagláshoz, és pont a megfelelő súlyt és érzést adta Kotának ahhoz, hogy több világbajnokságra is elvigye a képességeit.

Most a Kota egy olyan márka, amelyet maga a lovas vezet, és ő magával vitte ezt a jellegzetes formát, és itt elérhetővé tette az Ön számára a hőn áhított titánium anyagban. Könnyebb, mint az acél, erősebb, mint az alumínium. Az anyag egyedülálló tulajdonságokkal rendelkezik, ami optimális választássá teszi a legtöbb technikai profi szintű versenyző számára.

Figyelembe véve az árat és a titánium rudak mechanikai tulajdonságait - Ezeket elsősorban bizonyos tudásszintű versenyzőknek ajánljuk. Minimum a középhaladóktól a profikig. Ennek oka, hogy nem megfelelő használat esetén ugyanúgy eltörhetnek, mint a más anyagból készült rudak.

Specifikációk

Kompatibilis:
Standard HIC, SCS
Markolat kompatibilis:
Acél
Kormánybilincs javasolt mérete:
Dupla
Kormány magassága:
610
Kormány szélessége:
610
Kormány anyaga:
Titánium
A kormány külső átmérője:
35mm (Túlméretezett)
A kormánycső belső átmérője:
32mm
Súly:
734g
Backsweep:
SCS kész:
Igen
Összes megjelenítése

vélemény   (3)

In der Beschreibung steht hic/scs doch es ist keine shim mit dabei obeohl ich sogar extra noch nachgefragt hatte! Ansonsten perfekt. Cooles design und sehr leicht.
Manuel M. (Rumlikon)
2018.10.14
Értékelés: 4 az 5-ből!
Mind a 3 vélemény megjelenítése
SkatePro