×
Menü
YOW

Calmon Signature Series Surfskate

1 db
Mennyiség
1 db
2 db
3 db
4 db
5 db
6 db
7 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Kapcsolódó termékek:

Termékleírás

Készülj fel a városi utcák hullámainak meglovaglására a YOW Calmon Signature Series Surfskate-tel, a végső szörfös élményt a szárazföldön!

A Your Own Wave Surfskates bemutatja a Calmon Signature Series Surfskate-et, a stílus, a teljesítmény és az innováció tökéletes keverékét. A juhar és parafa lenyűgöző kombinációjával ez a surfskate dinamikus hajlítást és páratlan érzékenységet kínál. Az invertált kingpin teherautókkal és a carving függesztékkel sima és könnyed kanyarokat fogsz tapasztalni, amelyek a nyílt óceánon való szörfözés érzését utánozzák.

A Calmon Signature Series Surfskate aprólékosan kidolgozott, 41 hüvelykes fedélzethosszal és 27 hüvelykes tengelytávval rendelkezik, optimális stabilitást és irányíthatóságot biztosítva. Egyedülálló kicktail kialakítása dinamikus manővereket és éles kanyarokat tesz lehetővé, így bármilyen városi tájat könnyedén leküzdhetsz. A 66 mm-es kerekek sima és kényelmes utazást biztosítanak, akár a város utcáin cirkálsz, akár a forgalmas járdákon faragsz.

Specifikációk

Lap anyaga:
Juharfa
Tengelytáv:
27" (68.6cm)
Orr hossza:
4.23"
Far hossza:
5.0"
Lap Hossza:
41" (104.1cm)
További anyagok:
Parafa
Lap Szélessége:
10" (25.5cm)
Lap jellemzői:
Kicktail
Kerék átmérője:
66mm
Függő típusa:
Inverted kingpin, Standard függő, Carving
Stílus:
Carving

Népszerű termékek

Összes megjelenítése

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

SkatePro