A termék elfogyott, és várhatóan NEM lesz újra raktáron. Mutass hasonló termékeket
×
Menü

DS 130 Férfi Síbakancs

(1)
Elfogyott. Nem szállítható.
Mutass hasonló termékeket

Népszerű termékek

Termékleírás

A Dalbello a 130 Férfi Síbakancs márkától egy jó teljesítményű carving síbakancs közép-haladó síelők és profi síelők számára. A 130 flex értékkel rendelkező bakancs ideális a számodra ha a súlyod 95 kg + körül mozog és szeretnél gyors válaszidőt és közvetlen energiaátvitelt a bakancs és a síléc között, ami több technikai manővert tesz lehetővé.

A Dalbello márka síbakancsai poliuretánból készült héjjal érkeznek, ami alacsony és nagyobb sebesség mellett is jó irányhíthatóságot biztosít. Imádni fogod a meleg és kényelmes betétet, ami tökéletesen a lábfejed köré simul. A legjobb benne az, hogy pillanatok alatt személyre szabhatod hőre formálás segítségével.

  • A MyFit rendszer anatómiai körvonalú kialakítása gondoskodik róla, hogy már elsőre is tökéletesen passzoljon a bakancs, de további, teljes személyre szabásra is lehetőséget ad
  • A Power Cage kialakítás extra tartást ad a bakancsnak a maximális energiaátadás elérése érdekében

Model specifikációk

ModellLábfej szélessége (mm)
25.598.2mm
26.5100mm
27.5101.8mm
28.5103.6mm
29.5105.4mm
30.5107.2mm

Specifikációk

Flex:
130
Cipő szélessége:
Normál
Ügyességi szint:
Haladó
Súly:
3990g
Hőre formálható:
Igen
Külső héj:
Poliuretán
Cipő tulajdonságai:
My Fit, Power Cage
Állítható szár:
Igen

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

Összes megjelenítése

vélemény   (1)

Very satisfied with the purchase of the Dalbello DS130. They replaced an existing boot I had issues with and the fit on these are excellent. I have yet to try them out but I am sure they will be up to standard when I do. It's not a make I have heard of before but after lots of research into the right replacement I decided on these. The add on extra of the grip walk is a must. Very quick delivery.
Robert Claridge (Grantham)
2019.05.29
Értékelés: 5 az 5-ből!
SkatePro