A termék elfogyott, és várhatóan NEM lesz újra raktáron. Mutass hasonló termékeket
×
Menü

Spirit Womens Snowboard Bindings

(2)
Elfogyott. Nem szállítható.
Mutass hasonló termékeket

Népszerű termékek

Termékleírás

A(z) Switchback Spirit egy pár freestyle stílushoz való snowboard kötés ami megfelelő kezdők, középhaladók és haladók számára. Ha kedveled a trükköket a snowboardodon, ezek a Switchback kötések nagyszerű választást jelentenek. A közepes támasztékú kötés kiegyensúlyozott támogatást és stabilitást biztosít. A standard 4x4 és 2x2-es rögzítési rendszerrel többféle pozíciót beállítására van lehetőséged, a személyes preferenciáidnak megfelelően.

  • A hálós, hőre lágyuló poliuretánból készült Miller pántok bármilyen bakancs alakjához igazodnak, hogy nagyszerű illeszkedést biztosítsanak és megakadályozzák a szükségtelen feszültséget az ergonomius szerkezetnek köszönhetően - a könnyű és tartós csatok garantálják az egyszerű és gyors rögzítést.
  • Az alumínium csatok könnyűek és tartósak
  • A Midback Highback rugalmas és hálás, hogy megkönnyítse a préselő mozdulatokat és stabil ugrásokat - ideálisak alacsonyabb versenyzők számára is.

Specifikációk

Flex:
Puha
Extra Funkciók:
Miller Strap, 100% Toolless Adjustment, Fixed Padding
Kötés rögzítése:
Standard (4x4), 2 x 4
Ügyességi szint:
Kezdő, Középhaladó, Haladó
Stílus:
Freestyle
Hi Back magassága:
Közepes
Nem:
Női
Összes megjelenítése

vélemény   (2)

Nichts zu mekern. Ist bequem und passt optisch super zum Bataleon Spirit board. Die Bindung ist einfach zu montieren und man kann alles einstellen auf die Schuhgrösse. Das Highback ist gut eingestellt, so dass es mir leichter fällt in der richtigen Position auf meinem Brett zu stehen, heisst es vereinfacht in die Knie gehen und doch über dem Board bleiben. Vorher war ich immer ein bisschen "Popo hinten raus" unterwegs haha
Marilena Pisaniello (Luzern)
2021.02.09
Értékelés: 5 az 5-ből!
Mind a 2 vélemény megjelenítése
SkatePro