×
Menü
Now

Rebel Womens Snowboard Bindings

Siess! Csak 1 darab van raktáron
1 db
Mennyiség
1 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Vedd meg csomagban

Kapcsolódó termékek:

Vedd meg csomagban

Termékleírás

A Now Rebel egy nagy teljesítményű női snowboard kötés, amely közepes flexet kínál minden terepen való lovagláshoz. Flushcup technológiával rendelkezik, amely lehetővé teszi a riderek számára, hogy szerszámok nélkül, menet közben állítsák be az előre dőlést és a highback forgását. A SkateTech precíz és érzékeny érzést biztosít a deszkán, míg a Channel Mount System kompatibilitást biztosít az összes főbb snowboard rögzítési rendszerrel.

A Rebel remek választás a középhaladó és haladó riderek számára, akik egy kiváló minőségű kötést keresnek, amely all-mountain sokoldalúságot és kényelmet kínál. A közepes flex tökéletes azoknak a ridereknek, akik egy érzékeny kötést szeretnének, amely még mindig megenged némi megbocsátást. A pánt nélküli kialakításnak köszönhetően a Rebelbe könnyű be- és kiszállni, a 100%-ban szerszám nélküli beállítási rendszer pedig megkönnyíti az illeszkedés testre szabását.

A teljesítmény, a kényelem és a sokoldalúság kombinációjával a Now Rebel a legjobb választás a női snowboardosok számára, akik a következő szintre szeretnék emelni a motorozásukat. Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy a tiéd legyen ez a csodálatos kötés! Rendeld meg a Now Rebel női snowboard kötést még ma.

Specifikációk

Flex:
Közepes
Extra Funkciók:
100% Tool-Less Adjustments, Flushcup Technology, Highcup Compatibility, SkateTech
Kötési rendszer:
Strap in
Kötés rögzítése:
Standard (4x4), Channels
Ügyességi szint:
Középhaladó
Stílus:
Freestyle
Nem:
Női
Évjárat:
23/24

Népszerű termékek

Összes megjelenítése

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

SkatePro