A termék elfogyott, és várhatóan NEM lesz újra raktáron. Mutass hasonló termékeket
×
Menü

STH2 MNC 16 Síkötés

Elfogyott. Nem szállítható.
Mutass hasonló termékeket

Népszerű termékek

Termékleírás

A(z) Salomon márka STH2 MNC 16 kötései jól teljesítő kötések, hogy megfelelően kapcsolódhass a síléceidhez. Ezeknek a kötéseknek a beállítási intervalluma 7.0 - 16.0. Ahhoz, hogy a leghatékonyabban működjenek, a síelő DIN beállítása a DIN beállítási intervallum közepének körnényékére szükséges, hogy essen. Az MCN minősítésnek köszönhetően ezek a Salomon kötések biztonságos teljesítményt nyújtanak alpesi talpakkal (ISO 5355), túra talpakkal (ISO 9523) illetve GripWalk és Walk to Ride (WTR) talp típusokkal is. Azt tanácsoljuk, hogy olyan fékkart válassz ami max. 15 mm-rel szélesebb a sílécednél.

  • Az Anti Friction Devide (AFC) egy lemez az orrkötésnél, ami egyik oldalról a másikra mozog, miközben nagyon precízen old le, és majdnem soha nem gátolt a hó, jég vagy sár által.
  • A pofák rugalmas mozgástartománya segít ütközések esetén, és minimalizálja a korai kioldás veszélyét a gondtalan élményhez.

Specifikációk

Kötés Típusa:
MNC Binding
Bakancs Kompatibilitás:
Alpine Adult Boots (ISO 5355), GripWalk Boots (ISO 23223), GripWalk Toe Pin Boots (ISO 23223), GripWalk Toe & Heel Pin Boots (ISO 23223), Touring Boots (ISO 9523)
Fékkar szélessége:
100mm, 115mm, 130mm
Súly:
2440g
DIN beállítás:
7.0 - 16.0
Legjobb felhasználás:
All Mountain, Freestyle, Piste
Magasság a síhez képest :
21.8mm
Extra Funkciók:
AFD Gliding Plate, MNC (Multi Norm Certified), Elastic Travel, Dual Transfer Switch

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

Összes megjelenítése

SkatePro