A termék elfogyott, és várhatóan NEM lesz újra raktáron. Mutass hasonló termékeket
×
Menü
Db

Douchebags The Douchebag LTD Black Camo Ski Bag

(1)
Elfogyott. Nem szállítható.
Mutass hasonló termékeket

Népszerű termékek

Termékleírás

A nagysikerű és nagyon limitált Jon Olson White camo Douchebags sorozat folytatásaként jön a Black Camo változat. Ugyanaz a grafikai minta, de csak fekete és sötétszürke színekkel. Gyönyörű és finom megjelenés, amely csak rendkívül korlátozott mennyiségben kapható. Szerezd meg a tiédet a szomszédod előtt.

A síelők, snowboardosok, szörfösök, tervezők, mérnökök és repülőtéri csomagkezelők, valamint a Norvég Tudományos és Technológiai Egyetem együttműködéseként kifejlesztett Douchebag a szenvedély és az igények fúziója. Ez az intelligens módja a sílécek és snowboardok szállításának.

  • Hosszbeállító rendszer: A táska bármilyen méretű felszereléshez igazítható, amellyel utazik, mindig merev szerkezetet biztosít a biztonságos és kényelmes szállításhoz.
  • Vállon hordozó rendszer: A rendszer lehetővé teszi a könnyebb szállítást, mivel a táskát maga mögött húzhatja, felszabadítva ezzel a kezét.
  • Bordaketrec: Összesen 19 különálló ABS borda, gondosan kiválasztott, tartós anyagokkal kombinálva, a The Douchebag az egyik legvédelmesebbé teszi a piacon.
  • Hook up rendszer: A Hookup rendszer teljesen integrálja a The Hugger-t a The Douchebag-gel, a két terméket egyetlen egységgé alakítva.
  • Összenyomható, a táska teljesen egy kis fogantyús táskává göngyölíthető, amikor nincs használatban.
  • Könnyűsúlyú kialakítás: Csak 3,4 kg
  • Kerekek: A Douchebag két sima gördülő kerékkel rendelkezik, amelyek megkönnyítik a nehéz felszerelések szállítását.

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

Összes megjelenítése

vélemény   (1)

Love this bag. Well made, light, holds my board well, takes all my gear. Plus subtlety distinctive, no more trying to spot my bag on the carousel. And no more tripping over my empty bag in the hotel room. Paired with the 30L Hugger, easily takes all I need.
Nigel Snow (Twickenham)
2018.02.01
Értékelés: 5 az 5-ből!
SkatePro