A termék elfogyott, és várhatóan NEM lesz újra raktáron. Mutass hasonló termékeket
×
Menü
CCM

Jetspeed FT350 Jégkorong Korcsolya

(8)
Elfogyott. Nem szállítható.
Mutass hasonló termékeket

Népszerű termékek

Termékleírás

A CCM FT350 jégkorcsolya a CCM Jetspeed-sorozatának része, és arra készült, hogy elképesztő sebességet biztosítson. Egy olyan korcsolyasorozat, amelyet kifejezetten arra terveztek, hogy porban hagyja a versenytársakat. A sebességteljesítményre és az optimalizált lépésre összpontosítva biztos lehetsz benne, hogy olyan hokikorcsolyát kapsz, amely segít optimalizálni a játékodat. Az FT350 a Speedblade Pro pengével rendelkezik.

Figyelem! A CCM-mel kapcsolatos tapasztalataink alapján úgy döntöttünk, hogy a korcsolyákat a valódi cipőméretekhez igazított méretekkel listázzuk. Tehát, amikor új korcsolyát választasz magadnak, egyszerűen illeszd a jelenlegi cipőméretedhez.

A CCM a saját átváltási táblázatát használja, és a termékdobozokat a saját "EU-méreteivel" címkézte fel. Ez azt jelenti, hogy a doboz nagy valószínűséggel nem fog megfelelni az Ön által kiválasztott méretnek, ezért kérjük, hogy próbálja fel a korcsolyát, mielőtt visszaküldi.

Specifikációk

Bélés tulajdonságai:
Filc nyelv
Cserélhető él:
Nem
Cipő anyaga:
Composite
Bélés anyaga:
Mikroszálas
Cipő/Héj:
Kemény
Záródás:
Fűző
Quarter pack:
Tech mesh
Szár:
V-Cut, Mid-cut
Külső talp:
Injected
Él anyaga:
Rozsdamentes acél
Korcsolya élezés:
Gyárilag élezett
Fogak:
Nem

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

Összes megjelenítése

vélemény   (8)

Top Qualität!
Thomas Solbrig (Schneeberg)
2020.01.06
Értékelés: 5 az 5-ből!
Habe diesen Schuh für meinen Sohn ( 12 Jahre ) gekauft. Passt wunderbar, junge sehr zufrieden. Ist um einiges wendiger und schneller geworden, was dem Trainer sofort aufgefallen ist. Tolle Sache.
D. Brunner (Strasskirchen)
2019.06.08
Értékelés: 5 az 5-ből!
Leider findet mein Mann den Schlittschuh nicht so bequem ...
Ivana K. (Wildhaus)
2018.01.05
Értékelés: 2 az 5-ből!
Válasz SkatePro-tól:  Hallo Ivana,
vielen Dank für dein Feedback. Ihr könnt die Schlittschuhe ohne Probleme wieder zurück schicken,wenn ihr diese nicht bequem findet. Die Schlittschuhe sollen ja schon bequem und schön am Fuß sitzen und nicht drücken. Wenn die drücken, dann macht das Schlittschuh fahren auch keinen Spaß. Schreib uns doch eine Mail an email@skatepro.de bezüglich der Rücksendung, dann helfen wir dir weiter und geben dir mehr Informationen.
Skatepro
/Besima
Mind a 8 vélemény megjelenítése
SkatePro