×
Menü

Felhasználási feltételek

A következő feltételek kizárólag Magyarország, területén történő vásárlás esetén érvényesek.

SkatePro.hu tulajdonosa és üzemeltetője:

SkatePro
Omega 6
DK-8382 Hinnerup
Denmark
email@skatepro.hu
Telefon: +36 21 200 7813
Adószám: 30525252-2-51
Uniós adószám (VIES): DK28853866

Megrendelés és fizetés

 • E-mailben értesítünk, ha a megrendelésed feldolgozásánál nyomtatási hibák, készlet hibák vagy árképzési hibák merülnek fel.
 • Minden ár tartalmazza az ÁFA-t, ami 27%. 
 • A megrendelés teljesítésekor felkérést kapsz arra, hogy elfogadd a felhasználási feltételeket. Erről a megállapodásról kapsz egy példányt a megrendelést visszaigazoló e-mailhez csatolva.
 • Csak nagykorú személyek rendelhetnek a SkatePro-nál, hacsak a szülők vagy a törvényes gyámok nem járulnak hozzá ahhoz, hogy egy kiskorú személy vásároljon tőlünk.
 • A számla összege a rendelés feladása után kerül levonásra. A SkatePro minden népszerűbb bankkártyát elfogad.

Szállítás

2-3 munkanap, amennyiben a megrendelés összes eleme raktáron van.

Elállási jog

A termékeket a megrendelés kézhezvétele után 365 napon belül lehet visszaküldeni.

 • A fogyasztóvédelmi törvények értelmében a megrendelés bármilyen okból és indoklás nélkül 14 napon belül visszatérítendő. 
 • A SkatePro a megrendelés kézhezvételétől számított 365 napon belül visszaveszi megrendelést. A visszaküldött termékeknek ugyanabban az állapotban és mennyiségben kell lenniük, mint amikor megkaptad őket.

Az árukat a következő módokon küldheted vissza:

Mindig azt javasoljuk, hogy regisztrálj és használd az Easy Return rendszerünket, ami leegyszerűsíti a visszaküldés folyamatát, ugyanis a honlapunkon egyszerűen megrendelheted a visszaküldő címkét. Természetesen nem kötelező ezt a rendszert használnod, választhatod, hogy a visszajuttatást te magad intézed. Mindkét módszer esetén a termék állapota a te felelősséged alá tartozik, amíg az meg nem érkezik hozzánk. 

Felhívjuk a figyelmed, hogy a SkatePro nem tudja megtéríteni azokat a költségeket, amelyek az általad választott visszaküldési módból adódnak. Abban az esetben, ha te intézed a visszaküldést, győződj meg arról, hogy a csomag tartalmazza a rendelési számot. Amennyiben nem szeretnéd regisztrálni a visszaküldést online a webshopunkban, a visszaküldésről emailben kell értesítened kell minket. Valamint használhatod a visszaküldési űrlapunkat is, amelyet a visszaküldendő csomaggal együtt küldhetsz el nekünk. 

A KÖVETKEZŐ TERMÉKEKRE NEM VONATKOZIK A VISSZAKÜLDÉSI JOG

 1. Termékek és szolgáltatások, amelyeket a vásárló egyéni igényeihez kell igazítani, és a gyártási vagy személyre szabási folyamat már megkezdődött. Ez azonban csak akkor érvényes, ha korábban hozzájárultál, hogy a SkatePro ezt a folyamatot az elállási jog lejárta előtt megkezdje.
 2. Szabadidős tevékenységek, ideértve a szórakoztató és sporteseményeket is, amennyiben írásbeli megállapodás született arról, hogy, melyik napon vagy melyik időszakban lesz a szolgáltatás kivitelezve.

A számlázott összeg visszatérítése

Ha meggondolnád magad a vásárlással kapcsolatban, és azt szeretnéd, hogy a teljes számla összegét visszatérítsük, akkor minden terméket ugyanolyan állapotban kell visszaküldened, mint amilyenben megkaptad. Amikor a visszaküldött terméket megkaptuk, megvizsgáljuk, és kiértékeljük az áru állapotát, és a megfelelő összeget visszatérítjük ugyanolyan fizetési móddal, mint amelyet a termék vásárlásakor használtál. Például, ha hitelkártyával fizettél a megrendeléskor, akkor a számlázott összeg arra a bankszámlára lesz visszautalva, amelyet eredetileg a megrendelés benyújtásakor használtál, abban az esetben, ha nem történt másféle megállapodás.

Ajándékkártyákra az alábbiak vonatkoznak:

 • A nem használt ajándékkártya visszatérítésekor az ajándékkártya összegét visszatérítjük
 • Ha ajándékkártyával fizettél, és visszaküldted a vásárolt terméket, akkor új ajándékkártyát kapsz az összeggel, amit a termékre költöttél.
 • Amennyiben részben ajándékkártyával fizettél, és visszaküldöd a vásárol terméket, akkor az ajándékkártyáról használt értéket SkatePro kreditként térítjük vissza, a fennmaradó összeget pedig az eredeti fizetési módszer szerint térítjük vissza

Jogunk van várni a visszatérítéssel, amíg meg nem kapjuk a visszaküldött termékeket, hogy ellenőrizhessük az áruk állapotát.

AZ ELÁLLÁS JOGA: A VISSZAKÜLDÖTT TERMÉKEK ÁLLAPOTA 

Te felelsz a termék értékének esetleges csökkenéséért, amennyiben a terméket más módon használtad, mint ami arra szükséges, hogy felpróbáld és megállapítsd, hogy a termék jellege és fizikai tulajdonságai megfelelnek-e.  Amennyiben a terméket a próbánál többre használtad, akkor a terméket használtnak tekintjük. Ez azt jelenti, hogy visszaküldés esetén a vásárlás összegének csak egy részét tudjuk visszatéríteni, vagy előfordulhat, hogy az összeget egyáltalán nem tudjuk megtéríteni. Ez a visszaküldött termék kereskedelmi értékétől függ.

Amennyiben a visszaküldési szolgáltatásunk nélkül (Easy Return) szeretnél élni az elállási jogoddal, a csomagot a következő címre kérjük elküldeni:

SkatePro ApS
Omega 6, Søften
8382 Hinnerup
DK - Dánia

Panaszkezelés

A Dán Áru-eladási törvény értelmében, jogod van panaszt benyújtani a vásárlást követő  24 hónapban. Ez a panasztételi jog azt jelenti, hogy te, mint ügyfél, panasszal élhetsz a termék hiányosságai illetve hibái miatt, amelyek a kézbesítéskor fennálltak. Feltétel azonban, hogy ezeket a hiányosságokat illetve hibákat ne a termék helytelen felhasználása, vagy más, kárt okozó magatartás okozza. Amennyiben a követelésed jóváhagyják, akkor a terméket javítjuk,  kicseréljük, az árból vagy engedünk vagy visszatérítjük azt. Ez az adott helyzettől és a SkatePro értékelésétől függ.

A panaszod a hiba észlelése után ésszerű időn belül kell benyújtanod. A két hónapon belüli panaszok mindig időszerűnek tekintendőek. A panasz visszaküldésének szállítási költségeit fedezzük, de csak a SkatePro-val kötött előzetes szállítási megállapodással.

A panasz értékeléséhez meg kell vizsgálnunk az adott termék állapotát. A panasz értékelésének elindítása kétféleképpen lehetséges:

 • Az esetek többségét tudjuk úgy értékelni, hogy a terméket nem szükséges azonnal visszaküldeni. A probléma leggyorsabb értékeléséhez küldj egy e-mailt, amelyben leírod a panaszod és küldj néhány egyértelmű képet a hibáról.
 • Küldd el a terméket a termék hibájának részletes ismertetésével együtt, beleértve a sérülés okát.

Az áruk visszaküldését kérünk, hogy jelezd online. Amennyiben nem szeretnéd regisztrálni a visszaküldést online a webshopunkban, a visszaküldésről emailben kell értesítened minket. Amennyiben a terméket nem a mi visszaküldési szolgáltatásunkon keresztül küldöd vissza, akkor a legolcsóbb visszatérítési lehetőség költségeit fedezzük, amennyiben a követelés értékelése pozitív eredményt hoz. Felhívjuk a figyelmed, hogy te viseled a felelősséget a termék állapotáért a kézbesítés időpontjától a visszaküldés megérkezéséig, ezért ellenőrizd, hogy a terméket biztonságosan csomagoltad-e be a szállítás előtt. 

Adatvédelmi irányelvek vásárlás során

Személyes adatokat gyűjtünk a weboldalunkon a vásárlás során. Felhívjuk a figyelmed, hogy weboldalunk használatakor elfogadod az adatvédelmi irányelveinket, ideértve a sütik használatát is.

Információ a vitarendezésről

Az Európai Bizottság online vitarendezési portálja használható a panasz benyújtására. Ez különösen akkor releváns, ha egy másik EU-országban lakóhellyel rendelkező fogyasztó vagy. Panaszt  itt lehet benyújtani. Panasz benyújtásakor kérjük, írd be e-mail címünket: email@skatepro.hu.

Egyéb

A weboldalunkon lévő összes vásárlás magyar nyelven történik. Minden információt megtalálsz a korábbi megrendeléseidről a fiókodban (belépni a weboldalunk tetején tudsz). Amennyiben regisztrálsz, a kosarad tartalma automatikusan mentésre kerül, és amennyiben a vásárlás megszakad, elküldjük neked e-mailben.

I. Függelék - Elállási nyilatkozat űrlap

(csak a szerződéstől való elállási/felmondási szándék esetén töltsd ki és juttasd vissza)

Címzett: SkatePro ApS

Alulírott kijelentem, hogy gyakorlom elállási/felmondási jogomat az alábbi termék/ek adásvételére(*) vagy az alábbi szolgáltatás nyújtására(*) irányuló szerződés tekintetében:

Szerződéskötés/Megrendelés időpontja / Átvétel időpontja

- Fogyasztó neve

- Fogyasztó címe

- Fogyasztó aláírása (kizárólag papíron tett nyilatkozat esetén) 

- Dátum

(*) Töröld amelyik nem releváns 

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek