×
Menü

A SkatePro ajánlatai

Ingyenes házhozszállítás 24 999 Ft-tól

Abban az esetben ha több mint 24 999 Ft értékben rendelsz, (az EU-n belül), a SkatePro átvállalja a szállítási költségeket. Itt olvashatsz többet a házhozszállítási lehetőségekről.

365 napos árucsere

Nem vagy biztos benne, hogy a jó terméket rendelted meg? Semmi gond! Ha tőlünk vásárolsz 365 napod van arra, hogy meggondold magad. Olvass többet a 365 napos árucsere garanciánkról itt.

Könnyű visszaküldés

Szeretnél valamit visszaküldeni? Mi mindent megteszünk, hogy ezt a lehető legegyszerűbben megtehesd. 2 999 Ft-ért a a visszaküldendő csomagot egy futár felveszi és eljuttatja hozzánk. Csak annyit kell tenned, hogy az visszaküldési szándékod online regisztrálod a címedre. Olvass többet a visszaküldésről.

Több mint 20.000 termék

Rollerek, korcsolyák és deszkák különlegesen széles választékát találhatod meg nálunk. Ráadásul a sok komplett modell mellett rendkívül sok alkatrész is kapható a webshopunkban, ezért nincs ok aggodalomra, ha sürgősen alkatrészre van szükséged a felszerelésedhez. Nálunk biztosan megtalálod amire szükséged van, így nem kell sokat várnod mielőtt újra az utcákat róhatod.

24 éves tapasztalat

Ismerjük és saját magunk is használjuk a termékeinket. Ha bármi kérdésed lenne, fordulj hozzánk bizalommal. Vevőszolgálatunkon a rendkívül tehetséges és segítőkész alkalmazottaink várják, hogy válaszolhassanak a felmerülő kérdésekre.

4.8 csillag az 5-ből

Vásárlóink szinte tökéletes pontszámmal értékelik a szolgáltatásaink; 4.8 csillagunk van az 5-ből. Itt olvashatod el, miket írtak rólnk. 

Több mint egy millió vásárló

Az extrém sport a szenvedélyünk, és az az álmunk, hogy ezt a szenvedélyt minnél tobb emberrel megosszuk. Eddig több mint 1 millió sportkedvelő vásárlót tudtunk kiszolgálni Európában és Észak-Amerikában.

Biztonságos vásárlás

Megértjük, hogy ha aggódsz az online tranzakciók és a személyes adataid biztonsága miatt. Ezért használjuk a GeoTrust SSL titkosítást az összes érzékeny adat védelmére. Ezenkívül csak elismert fizetési módokkal és megbízható szállítmányozókkal dolgozunk. Itt olvashatsz többet arról, hogy hogyan biztosítjuk az adataid védelmét. 

SkatePro