A termék elfogyott, de lehetséges, hogy újra lesz raktáron. A szállítási idő ismeretlen. Mutass hasonló termékeket
×
Menü

X Naruto Leaf Village Gördeszka Lap

Elfogyott. Nem szállítható.
Amikor a termék újra raktáron van, küldünk egy e-mailt

Népszerű termékek

Termékleírás

Készülj fel az utcák szétszedésére a város legdurvább deszkájával - a Hydroponic X Naruto Leaf Village gördeszka deszkával. Ez az epikus együttműködés a gördeszkázás és az anime legjobbjait egyesíti, és olyan exkluzív dizájnnal rendelkezik, amellyel kitűnsz a gördeszkaparkban.

A precízen elkészített deszkafedélzet kiváló minőségű, prémium minőségű anyagok felhasználásával készült. A 14 hüvelykes (35,6 cm) tengelytávja optimális stabilitást és irányíthatóságot biztosít, így minden alkalommal, amikor a járdára lépsz, sima utazást biztosít.

A deck homorú kialakítása extra szintű kontrollt biztosít, így könnyedén végezhetsz beteg trükköket és szaltókat. Ráadásul az epoxi konstrukció hosszú élettartamot biztosít, így keményen szaggathatod, anélkül, hogy a sérülések miatt aggódnál.

Ami ezt a paklit kiemeli a többi közül, az a legendás Naruto anime sorozat által ihletett egyedi dizájn. Képviseld büszkén a Hidden Leaf falut, miközben kedvenc nindzsa harcosod szellemét idézve gurulsz az utcákon. Ez a tökéletes fedélzet minden Naruto rajongónak vagy gördeszkásnak, aki egy kis anime hangulatot szeretne vinni a járgányába.

Ne maradj le erről az epikus együttműködésről, és szerezd be a Hydroponic X Naruto Leaf Village gördeszka fedélzetet még ma! Engedd szabadjára belső nindzsádat, és hódítsd meg a betont stílusosan.

Specifikációk

Lap szélessége:
8" (20.3cm)
Lap hossza:
31.5" (80cm)
Tengelytáv:
14" (35.6cm)
Lap anyaga:
Hard Rock Juhar, 7-réteg
További anyagok:
Epoxy
Konkáv:
Magas

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

Összes megjelenítése

SkatePro