×
Menü

Stage I Selects i.Shack Freestyle Roller Lap

1 db
Mennyiség
1 db
2 db
3 db
4 db
5 db
6 db
7 db
8 db
9 db
10+
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Vedd meg csomagban

Kapcsolódó termékek:

Vedd meg csomagban

Termékleírás

A Tilt Stage I Selects i.Shack Pro Scooter Deck egy kiváló minőségű fedélzet, amelyet középhaladó és haladó versenyzők számára terveztek. 6000-es sorozatú alumíniumból készült, amelyet T6-os hőkezeléssel kezeltek a nagyobb szilárdság és tartósság érdekében. A fedélzet box-cut dropout formával és 84 fokos fejcsőszöggel rendelkezik, így ideális a technikai trükkökhöz és a grindeléshez. A fedélzethez flex fenderfék is tartozik, amely kiváló fékerőt biztosít és megvédi a fedélzetet a sérülésektől.

A Tilt Stage I Selects i.Shack Pro Scooter Deck többféle méretben kapható, hogy a különböző versenyzőknek is megfeleljen. A 22"-os fedélzet tökéletes a kezdő motorosok számára, míg a 24"-os fedélzet a tapasztaltabb motorosok számára ideális. A fedélzet többféle színben is kapható, így megtalálhatod a stílusodnak megfelelőt.

Ha egy kiváló minőségű profi robogó fedélzetet keresel, amely a következő szintre emeli a motorozásodat, a Tilt Stage I Selects i.Shack Pro Scooter Deck egy nagyszerű választás. Tartós anyagokból készült, stílusos dizájnnal rendelkezik, és számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek segítenek javítani a motorozásodat.

Specifikációk

Lapszélesség:
15.7cm (6.2")
Lap hossza:
56cm (22")
Kerékátmérő:
110mm
Kerékagy szélessége:
24mm
Súly:
1892g
Anyag:
Alumínium 6000 Series
Anyagkezelési fokozat:
T6
Villasaru alakja:
Box-cut
Fejcsőszög:
84°
Kormánycsapágy típusa:
Integrált 1 1/8"
Fék típusa:
Flex Fender
Fék/Fender:
Tartalmazza
Tengely átmérője:
8mm
Griptape:
Nem tartalmazza

Népszerű termékek

Összes megjelenítése

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

SkatePro