×
Menü
YOW

x Pyzel Shadow Surfskate

1 db
Mennyiség
1 db
2 db
3 db
4 db
5 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Kapcsolódó termékek:

Termékleírás

Bemutatjuk a YOW x Pyzel Shadow Surfskate-et: Tapasztald meg a szörfözés izgalmát a szárazföldön!

Emeld a szörfös edzésed színvonalát, és tapasztald meg az autentikus szörfözés érzését szilárd talajon a kivételes YOW x Pyzel Shadow Surfskate-tel. Ez a komplett surfskate egyesíti a Your Own Wave Surfskates és a legendás szörfdeszka-formázó, Pyzel szakértelmét, hogy páratlan carving élményt nyújtson.

A kiváló minőségű juharból készült YOW x Pyzel Shadow kivételes tartóssággal és rugalmassággal büszkélkedhet, ami sima és érzékeny utazást biztosít. A 33,5" (85,1 cm) hosszú és 9,85" (25 cm) széles szörfkorcsolya elegendő stabilitást és kontrollt biztosít, miközben dinamikus carving manővereket tesz lehetővé.

A YOW x Pyzel Shadow 17" (43,2 cm) tengelytávval felszerelve optimális egyensúlyt kínál a stabilitás és a manőverezhetőség között, így tökéletes a kezdők és a tapasztalt szörfösök számára egyaránt. Az 5,43" orr és a 6,73" farok hossza éppen a megfelelő kontrollt és popot biztosítja a carvinghoz és a trükkök végrehajtásához.

Ez a surfskate 66 mm-es kerekekkel van felszerelve, amelyek sima és tapadós utazást biztosítanak, így könnyedén tudsz carve-olni és flow-zni. Az invertált kingpin és a megfordítható fogas teherautók kivételes carving képességeket biztosítanak, lehetővé téve, hogy utánozd a hullámokon való szörfözés érzését.

Specifikációk

Lap anyaga:
Juharfa
Tengelytáv:
17" (43.2cm)
Orr hossza:
5.43"
Far hossza:
6.73"
Lap Hossza:
33.5" (85.1cm)
Lap Szélessége:
9.85" (25cm)
Lap jellemzői:
Kicktail
Kerék átmérője:
66mm
Függő típusa:
Inverted kingpin, Megfordítható függő, Carving
Stílus:
Carving

Népszerű termékek

Összes megjelenítése

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

SkatePro