×
Menü
YOW

Waikiki Classic Series Surfskate

1 db
Mennyiség
1 db
2 db
3 db
4 db
5 db
6 db
7 db
8 db
9 db
10+
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Kapcsolódó termékek:

Termékleírás

Fedezze fel a YOW Waikiki Classic Series Surfskate-et, a stílus és a teljesítmény tökéletes kombinációját. Ez a Your Own Wave Surfskates komplett surfskate páratlan szörfözési élményt nyújt a szárazföldön.

A Waikiki Classic Series Surfskate lenyűgöző juharfából készült fedélzettel büszkélkedhet, amely egyszerre biztosítja a tartósságot és a rugalmasságot a fokozott lovaglási élmény érdekében. A nagyvonalú, 40 hüvelyk hosszúságú és 10 hüvelyk széles fedélzettel ez a surfskate bőséges helyet és stabilitást kínál. A 26 hüvelykes tengelytáv növeli a stabilitást, miközben megkönnyíti a sima carvingot.

A 66 mm-es kerekekkel felszerelt YOW Waikiki Classic Series Surfskate sima gördülést és kiváló tapadást biztosít, így bármilyen terepen könnyedén megbirkózhatsz vele. Az invertált kingpin teherautók, a standard függesztékkel és a carving képességekkel párosulva kivételes érzékenységet és irányíthatóságot biztosítanak, lehetővé téve a hullámokon való szörfözés érzésének utánzását.

A kicktail-lel tervezett szörfdeszka további sokoldalúságot biztosít, így könnyedén végezhetsz különböző trükköket és manővereket. Akár szezonon kívüli edzésre vágyó tapasztalt szörfös vagy, akár a hullámok után vágyakozó, szárazföldön élő rajongó, a YOW Waikiki Classic Series Surfskate a tökéletes járgány a carvinghoz, a cirkáláshoz és a szörfözés világának felfedezéséhez.

Specifikációk

Lap anyaga:
Juharfa
Tengelytáv:
26" (66cm)
Orr hossza:
4.23"
Far hossza:
5"
Lap Hossza:
40" (101.6cm)
Lap Szélessége:
10" (25.5cm)
Lap jellemzői:
Kicktail
Kerék átmérője:
66mm
Függő típusa:
Inverted kingpin, Standard függő, Carving
Stílus:
Carving

Népszerű termékek

Összes megjelenítése

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

SkatePro