×
Menü

Chromantic Surfskate

Siess! Csak 1 darab van raktáron
1 db
Mennyiség
1 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Kapcsolódó termékek:

Termékleírás

A Globe Chromantic Surfskate a tökéletes társad a szárazföldi szörfözésekhez. A kiváló minőségű kemény szikla juharból készült és masszív 7 rétegű konstrukcióval épített szörfkorcsolya páratlan szilárdságot és tartósságot kínál.

A nagyvonalú, 19 hüvelykes (48,3 cm) tengelytávval és 33 hüvelykes (83 cm) fedélzethosszal a Chromantic Surfskate kivételes stabilitást és irányíthatóságot biztosít, így könnyedén tudsz faragni és manőverezni.

Az alacsony homorú kialakítás és a 24,1 cm (9,5 hüvelykes) fedélzetszélesség kényelmes és intuitív utazást biztosít, míg a fecskefarok forma egy extra adag stílust és hangulatot ad a szörfös kalandokhoz.

Tapasztald meg a tökéletes szörfszimulációt a Globe Chromantic Surfskate sima, 65 mm átmérőjű 83A kerekei segítségével. A surfskate teherautókkal felszerelve ez a deszka autentikus szörfös érzést nyújt, megragadva a hullámok meglovaglásának izgalmát és izgalmát, mindezt szilárd talajon. Öleld magadhoz a szörfözés szabadságát és áramlását, bárhová is mész a Globe Chromantic Surfskate-tel.

Specifikációk

Lap anyaga:
Hard Rock Juhar, 7-réteg
Tengelytáv:
19" (48.3cm)
Lap Hossza:
33" (83cm)
Konkáv:
alacsony
Lap Szélessége:
9.5" (24.1cm)
Lap jellemzői:
Swallow tail
Kerék keménysége:
83A
Kerék átmérője:
65mm
Függő típusa:
Surfskate felfüggesztés

Népszerű termékek

Összes megjelenítése

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

SkatePro