A termék elfogyott, és várhatóan NEM lesz újra raktáron. Mutass hasonló termékeket
×
Menü

Lupo AX 120 18/19 Férfi Síbakancs

(2)
Elfogyott. Nem szállítható.
Mutass hasonló termékeket

Népszerű termékek

Termékleírás

A Lupo erős, könnyű és technikailag intelligens freeride és túrabakancsok a Dalbello cégtől.

Ez az AX kiadás egy kicsit több helyet biztosít a 100 mm-es szélesebb lécnek köszönhetően. Ez nagyszerű a szélesebb lábak számára, és ha nagyobb kényelemre törekszik.

Ezek a Lupo teljes 120-as flexszel tökéletes túrabakancsok, és rockered külső talppal érkezik - a GripWalk külső talp megkönnyíti a járást, a pintech kötésbetétek pedig a könnyű túrabakancsok pintech kötésekkel és GripWalk kötésekkel is kompatibilissé teszik a bakancsot.

A Lupo bakancsok hátulján a túrázáshoz könnyen használható hike-and-ski funkció található. Egy másik igazán nagyszerű funkció, amely a túrázást csak egy kicsit kevésbé teszi nehézzé, a levehető nyelv. Hegyre felfelé menet leveheti a nyelvet, és ezzel sokat javíthat a járhatóságon. Hegyről lefelé menet csak a nyelvet kell visszatenni, és máris erős és stabil bakancsod lesz.

Az If Air bélés kényelmes, puha EVA-habbal, szoros illeszkedést és légáteresztő tulajdonságokat biztosít. A fűzőrendszer jó helyet biztosít, ha szükséges, és gyors és szoros illeszkedést, ha szükséges.

Model specifikációk

ModellLábfej szélessége (mm)
24.596.4mm
25.598.2mm
26.5100mm
27.5101.8mm
28.5103.6mm
29.5105.4mm

Specifikációk

Flex:
120
Ügyességi szint:
Haladó
Súly:
3560g
Hőre formálható:
Igen
Túra mód:
Igen
Bélés anyaga:
Hab
Állítható szár:
Igen

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

Összes megjelenítése

vélemény   (2)

These boots are awesome, but SkatePro is better! I got a screaming deal, and they made it from Denmark to Colorado in 3 days. Unbelievable. I'll be back.
Andrew W. (Lakewood)
2019.01.30
Értékelés: 5 az 5-ből!
Mind a 2 vélemény megjelenítése
SkatePro