×
Menü

Hawx Magna 130 S GW Férfi Síbakancs

(4)
Siess! Csak 1 darab van raktáron
1 pár
Mennyiség
1 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Kapcsolódó termékek:

Termékleírás

Az Atomic a Hawx Magna 130 S GW Férfi Síbakancs márkától egy felső kategóriás síbakancs közép-haladó síelők számára. A 130 flex értékkel rendelkező bakancs ideális a számodra ha gyors válaszidőt és közvetlen energiaátvitelt a bakancs és a síléc között, ami több technikai manővert tesz lehetővé-t szeretnél.

Az Atomic márka síbakancsai poliuretánból készült héjjal érkeznek, ami alacsony és nagyobb sebesség mellett is jó irányhíthatóságot biztosít. A bakancsok használatra készen érkeznek. Azonban, hőre formálhatod őket a mégtökéletesebb illeszkedés érdekében. A lábaid melegen lesznek tartva a speciális Thinsulate hőszigetelő anyaggal elátott bélésnek köszönhetően, ezáltal tovább élvezheted a síelést. A talpad tökéletesen körbe lesz ölelve és a bakancs egyik része se fogja nyomni a speciális memória habból készült bélés segítségével.

  • Az Energy Backbone sarok kialakítás masszívvá teszi a bakancs hátsó részét, ezáltal növelve az energiaátadás hatékonyságát és az irányíthatóságot
  • A Power Shift rendszer lehetővé teszi számodra, hogy 13°,15° vagy 17°-os boka dőlésszöggel használd a bakancsot
  • A Legendary Hawx Feel előre formált bélése kényelmes és anatómiailag kidolgozott, így azonnal tökéletesen passzolni fog
  • Széles lábformához ideálisak

Ne feledd, hogy az alpesi síbakancsokat a Mondo Point méreteid alapján érdemes választanod. Nézd meg a mérettáblázatunk, a megfelelő méret kiválasztásához.

Specifikációk

Évjárat:
22/23
Flex:
130
Lábfej szélessége (mm):
102mm
Cipő szélessége:
Széles
Ügyességi szint:
Haladó
Bakancs Típusa:
GripWalk Boots (ISO 23223)
Kötés Kompatibilitás:
GripWalk Binding, MNC Binding
Súly:
4252g
Hőre formálható:
Igen
Külső héj:
Poliuretán
Bélés anyaga:
Memória hab, Thinsulate
Cipő tulajdonságai:
Power Shift, Legendary Hawx Feel, Energy Backbone, FREE/LOCK 2.0 / 3.0, Carbon Spine, Power Shift, Live Fit
Bélés tulajdonságai:
Hőszigetelt, Memory Fit 3D, Warmer, Dynashape
Állítható szár:
Igen

Népszerű termékek

Összes megjelenítése

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

vélemény   (4)

After skiing plug boots for 20 yrs it was actually nice to have a warm comfy boot. I have a wide foot so this was great. Might pack out a little and need some foam/packing to keep it snug but for its first week of skiing it was great. Grip walk is good but the snow does stick a lot more prior to putting on skis. Top strap idea is cool and can be great but does slide open at times with ski pants.
Nick O. (Newtown)
2024.02.07
Értékelés: 4 az 5-ből!
Válasz SkatePro-tól:  Thank you for taking the time to share your feedback with us. Your customer experience is important to us. We are glad to know you are satisfied with our product. We remain at your disposal.
Passt genau
Gabriela Slabonova (Mallnitz)
2023.02.06
Értékelés: 5 az 5-ből!
Mind a 4 vélemény megjelenítése
SkatePro