×
Menü

Alltrack 110 HV GW Mens Ski Boots

(1)
Siess! Csak 2 darab van raktáron
1 pár
Mennyiség
1 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 pár
2 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Kapcsolódó termékek:

Termékleírás

A Rossignol az Alltrack 110 HV GW Síbakancs márkától egy jó teljesítményű síbakancs haladó síelők és közép-haladó síelők számára. A 110 flex értékkel rendelkező bakancs ideális a számodra ha egy játékos síelési stílusú bakancsot megnövelt érzékenységgel-t szeretnél. Azonban, ha a legtöbbet szeretnéd kihozni ebből a modellből, ez a síbakancs lehet a tökéletes választás, ha gyors válaszidőt és közvetlen energiaátvitelt a bakancs és a síléc között, ami több technikai manővert tesz lehetővéa célod.

A Rossignol márka síbakancsai poliuretánból készült héjjal érkeznek, ami alacsony és nagyobb sebesség mellett is jó irányhíthatóságot biztosít. A beépített kar segítségével könnyen tudsz átkapcsolni túra módba. Ezáltal könnyedén felsétálhatsz a hegyre vagy át a parkolón a kocsidhoz. A bakancsok használatra készen érkeznek. Azonban, hőre formálhatod őket a mégtökéletesebb illeszkedés érdekében. A lábaid melegen lesznek tartva a speciális Thinsulate hőszigetelő anyaggal elátott bélésnek köszönhetően, ezáltal tovább élvezheted a síelést.

  • A Dual Core technológia kétféle keménységű műanyagot használ a játékos reszponzivitás és megnövelt irányíthatóság érdekében

Ne feledd, hogy az alpesi síbakancsokat a Mondo Point méreteid alapján érdemes választanod. Nézd meg a mérettáblázatunk, a megfelelő méret kiválasztásához.

Specifikációk

Legjobb felhasználás:
All Mountain, Túra
Flex:
110
Lábfej szélessége (mm):
102mm
Cipő szélessége:
Normál
Ügyességi szint:
Középhaladó, Haladó
Bakancs Típusa:
Alpine Adult Boots (ISO 5355), GripWalk Boots (ISO 23223)
Kötés Kompatibilitás:
Alpine Binding, GripWalk Binding
Hőre formálható:
Igen
Túra mód:
Igen
Külső héj:
Poliuretán, Poliolefin
Bélés anyaga:
Thinsulate
Cipő tulajdonságai:
Dual Core, Micro Buckles
Bélés tulajdonságai:
Pre-Shaped Liner Full Custom T2

Népszerű termékek

Összes megjelenítése

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

vélemény   (1)

coole Boots. Fühlen sich gut an und passen. Habe allerdings Gr. 30,5(ca. 47,5-48) nehmen müssen, obwohl ich nur Gr. 45 habe. Können leider erst in der nächsten Saison getestet werden. Die Beschreibung dazu ist dürftig.
Jörg Walther (Leipzig)
2024.03.18
Értékelés: 5 az 5-ből!
SkatePro